spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Μάχη” με την ΔΕΚΑ για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου δίνει ο Πανσερραϊκός STIHL στο ΔΑΚ (12/10, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

12/10  ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ STIHL  –  ΔΕΚΑ  17:00

 

Για το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην 2η αγωνιστική της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος αγωνίζεται το απόγευμα της Τετάρτης (12/10, 17:00) ο Πανσερραϊκός STIHL κόντρα στην νεανική και άκρως ανταγωνιστική ΔΕΚΑ. Ο φίλαθλος κόσμος καλείται να βοηθήσει για άλλη μια φορά τους “κόκκινους”, που έχουν πανηγυρίσει δυο διαδοχικές προκρίσεις και έχουν την “τύχη” να αγωνίζονται και πάλι μπροστά στο κοινό τους.

Τα “λιοντάρια” προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Μακεδονικό, σε ένα παιχνίδι από το οποίο έχουν πολλά παράπονα. Από την άλλη και η ΔΕΚΑ, που βρίσκεται στον όμιλο του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, γνώρισε εντός έδρας ήττα από τους Μαχητές (60-71).

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη έχει προετοιμαστεί και είναι έτοιμη για νέα πρόκριση, με τον coach των “λιονταριών” να μην υπολογίζει μόνο στον Νικολόπουλο. Από την άλλη, η ΔΕΚΑ του σπουδαίου Νίκου Χατζηβρέττα έχοντας πανηγυρίσει και αυτή δυο μεγάλες προκρίσεις κόντρα σε Λεύκιππο και Τρίκαλα Basket έρχεται με στόχο την νίκη – πρόκριση.

Μάλιστα, αντίπαλος των “κόκκινων” θα είναι το απόγευμα της Τετάρτης ο νεαρός καλαθοσφαιριστής και πρώην παίχτης της Α.Ε.Σ, Ευδόξιος Καπετάκης. Ο Σερραίος καλαθοσφαιριστής πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι στην ομάδα του Ιωσήφ Νικολαϊδη και θα αντιμετωπίσει τον πρώην του προπονητή, Γιάννη Κακιούζη καθώς και πρώην του συμπαίχτες. Ένα ακόμη αξιοσημείωτο γεγονός αποτελεί η επιστροφή του Σουτζούπουλου, που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα του Πανσερραϊκού και των Ικάρων.

Δείτε σε live streaming απο το YouTube, στο κανάλι της ομάδας μας, Panserraikos MGS, την Τετάρτη στις 17:00, για την 1η αγωνιστική της Β φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, τον αγώνα του Πανσερραϊκου STIHL κόντρα στην ομάδα της ΔΕΚΑ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img