spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κύπελλο Ελλάδας: Μπορούσε τη νίκη το Παραλίμνιο – Δεν έδωσε καθαρό πέναλτι ο διαιτητής

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας ξεκίνησε με εντυπωσιακό τρόπο. Η πρώτη αναμέτρηση του Απόλλωνα Παραλιμνίου με τον Άγιο Νικόλαο έδωσε ένα απρόσμενο και… χορταστικό 2-2, με την Σερραϊκή ομάδα να δημιουργεί γιορτή στο γήπεδο της, αλλά να μην καταφέρνει τελικά να τη συνδυάσει και με τη νίκη. Οι παίκτες του Νίκου Καραμπετάκη προηγήθηκαν δύο φορές, δεν κατάφεραν να κρατήσουν το σκορ, ωστόσο δικαιούνται να φωνάζουν για ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Κιουσεκτσίδη… που μετατράπηκε σε φάουλ εκτός περιοχής και θα μπορούσε να δώσει τη νίκη.

Πρωταγωνιστής για τον Απόλλωνα και πάλι ο Γκέκας, με τα δύο γκολ που πέτυχε, με τις ομάδες να αφήνουν ανοικτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στην Κρήτη, σε περίπου ένα μήνα. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας μετά τους δυο αγώνες, θα ακολουθήσει παράταση και, εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 11′ με “τακουνάκι” του Γκέκα από τη μικρή περιοχή, για να έρθει ο Μηνάς στο 17΄ και να φέρει το ματς στα ίσα, με σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο Γκέκας έδωσε και πάλι το προβάδισμα στους γηπεδούχους, σκοράροντας από το σημείο του πέναλτι, για να έρθει τελικά ο Σέχου στο 76′ και να διαμορφώσει το τελικό 2-2, με εκπληκτικό πλασέ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής.

Διαιτητής: Ματσούκας (Αιτωλοακαρνανίας)
Οι ενδεκάδες:
ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ: Νομικός, Τσομαχασβίλι, Κουτζαβασίλης, Κωνσταντινίδης, Γκούμας, Γεωργιάδης, Γκέκας (73΄ Κιουτσεκτσίδης), Ελέζι (80΄ Καρατλίδης), Πέτρου, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια (89΄ Γάκης)
ΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ: Γιαγκιόζης, Γωνιωτάκης (63΄ Τσανάι), Ζέλιος, Φουκαράκης, Λάμπρου, Μπότε (86΄ Νοκάι), Κίττος, Μπαράτα (71΄ Σέχου), Μελισσόπουλος (86΄ Τζιλάι), Μηνάς, Χίσι

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img