spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κύπελλο Αγγλίας: Με πέναλτι του Τσίμι το σήκωσε Λίβερπουλ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

«Τρέλα» με τον Σερραίο Κώστα Τσιμίκα στο «Άνφιλντ» μετά την κατάκτηση του FA Cup!

Ο Σερραίος Κώστας Τσιμίκας, ζει το απόλυτο όνειρο, με την φανέλα της αγαπημένης του Λίβερπουλ, κατακτώντας στο Γουέμπλεϊ και το ιστορικό Κύπελλο Αγγλίας, μετά, την κατάκτηση του Λίγκ Καπ! Ο σπουδαίος «Τσίμι» αφήνει έντονο το αποτύπωμα του πλέον στο «νησί» δείχνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο οτι εκτός απο…παιχταράς, έχει και την προσωπικότητα, ώστε να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός τεράστιου κλαμπ και να πανηγυρίζει τίτλους, με πρωταγωνιστή τον ίδιο! Θερμά συγχαρητήρια, απο τους συντάκτες του SSN!

Ο Έλληνας αριστερός μπακ μπήκε στην παράταση στον τελικό του FA Cup ανάμεσα στη Λίβερπουλ και την Τσέλσι και τελικά ήταν αυτός που έκρινε την κούπα, καθώς οι «κόκκινοι» κατέκτησαν για 8η φορά στην ιστορία τους τον θεσμό, χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του «Τσίμι»!

Το 7ο πέναλτι ήταν Θεία…επιλογή!

Το Νο 7 πέναλτι ήταν το τυχερό, το διάλεξε ο ίδιος και δικαιώθηκε «Είναι πολύ, πολύ ιδιαίτερο για μένα. Ο Κλοπ με ρώτησε ποιο πέναλτι θέλω και είπα ότι ήθελα το νούμερο 7. Είμαι πολύ πολύ χαρούμενος. Διάλεξα τη σωστή πλευρά και σκόραρα» τόνισε ο Τσιμίκας που σήκωσε στον ουρανό του Λονδίνου την κούπα.

Η αποθέωση της Λίβερπουλ στον Τσιμίκα: «The Greek Scouser»

Η «τρέλα» που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στη Λίβερπουλ με τον Τσιμίκα δεν έχει προηγούμενο. Οι Reds μάλιστα αποθέωσαν με μια ακόμη ανάρτηση τους, τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και του Πανσερραϊκού, καθώς κοινοποίησαν μια φωτογραφία, γράφοντας το χαρακτηριστικό πλέον «The Greek Scouser»!

Τσιμίκας: «Δεν είμαι ο Έλληνας Scouser, είμαι Scouser που είναι Έλληνας»

Ο Κώστας Τσιμίκας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας.

Με δικό του πέναλτι η Λίβερπουλ κατέκτησε τον τίτλο και εν συνεχεία στις δηλώσεις του αποκάλυψε πως εκείνος ζήτησε να το εκτελέσει.

«Δώσαμε τα πάντα. Θα πρέπει να πανηγυρίσουμε πολύ αλλά από αύριο εστιάζουμε στο επόμενο ματς. Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό το τρόπαιο για μένα», είπε ο Τσιμίκας και πρόσθεσε: «Ο προπονητής με ρώτησε ποιο πέναλτι ήθελα να εκτελέσω και είπα ότι ήθελα το 7ο πέναλτι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Διάλεξα τη σωστή πλευρά».

«Έχουμε δύο ακόμα στόχους να πετύχουμε, πάμε για αυτούς και ελπίζουμε όλοι να είναι ευτυχισμένοι. Δεν είμαι ο Έλληνας Scouser είμαι ο Scouser που είναι Έλληνας», κατέληξε ο Έλληνας άσος.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img