spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κομβικό παιχνίδι στον Λαγκαδά για τον Πανσερραϊκό STIHL (04/02, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Η εξαιρετική πορεία του Πανσερραϊκού STIHL στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής δοκιμάζεται στην ανέκαθεν, δύσκολη έδρα του Λαγκαδά σε ένα κομβικό παιχνίδι όσον αφορά την ανοδική πορεία και τις βλέψεις πρωταθλητισμού που έχουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού.

Τα “λιοντάρια” μετά την εύκολη εντός έδρας νίκη κόντρα στον Πολύγυρο και το σερί νικών να συνεχίζει να γράφει (7/7), πηγαίνουν στην Θεσσαλονίκη για ένα μεγάλο ντέρμπι απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα με δυνατή έδρα και παράλληλα “πληγωμένη” από τις 3 διαδοχικές ήττες. Ο Ερμής δίνει ένα – εξίσου – πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί σε διαφορετική περίπτωση η 4άδα μοιάζει δύσκολη.

Συγκέντρωση και υπομονή έχει ζητήσει από τους παίχτες του ο coach Κακιούζης. Στα “πιτς” παραμένει ο Νικολόπουλος, ενώ καλύτερα αισθάνεται ο Χριστοδούλου που τραυματίστηκε στο ξεκίνημα του παιχνιδιού της περασμένης Κυριακής και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας. Διαιτητές του ντέρμπι έχουν οριστεί οι Παπαγερίδης – Χατζηχαρίσης – Χατζημπαλίδης με το τζάμπολ να είναι προγραμματισμένο στις 17:00. 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img