spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κολομπίνο: “Eνθουσιασμένος με τη μεταγραφή μου στον Πανσερραϊκό”

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μπορεί η χειμερινή μεταγραφική περίοδος να μην έχει ανοίξει ακόμη, ωστόσο ο Πανσερραϊκός έχει ήδη ανακοινώσει τη συμφωνία με τον Ουρουγουανό Αντριάν Κολομπίνο. Μάλιστα ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ μίλησε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ” επιβεβαιώνοντας τη συμφωνία και δηλώνοντας ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό των “λιονταριών”.  Αναλυτικά όσα είπε:

 «Θα επιστρέψω στην Ελλάδα στις 10 Δεκεμβρίου. Είμαι έτοιμος να ενταχθώ στη νέα μου ομάδα με μεγάλο ενθουσιασμό γιατί μου αρέσει να αγωνίζομαι στη χώρα σας. Πάντα μιλάω και πολύ συχνά με παίκτες της ΑΕΛ, μου έδωσαν πολλή αγάπη και βρήκα φίλους στη Λάρισα, νιώθω πολύ χαρούμενος που ξέρω ότι ο κόσμος και οι συμπαίκτες μου έδωσαν τόση αγάπη που με έκαναν να νιώσω σαν στο σπίτι μου».

Θα παίξεις αντίπαλος της ΑΕΛ:

«Το παιχνίδι αυτό θα είναι ένας ιδιαίτερος αγώνας για όλα αυτά που έζησα με την ΑΕΛ για ενάμιση χρόνο».

Είσαι ευχαριστημένος από την παρουσία σου στο πρωτάθλημα του Ισημερινού;

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα που πήγε καλά για μένα, καθώς κατέληξε η ομάδα μου να παίζει στον ημιτελικό του πρωταθλήματος του Ισημερινού».

Και τώρα πού βρίσκεσαι;
«Πηγαίνω στην Ουρουγουάη για διακοπές για να δω τα παιδιά μου και την οικογένειά μου, να ξεκουραστώ και να γεμίσω «μπαταρίες» για τη νέα ομάδα (σ.σ. έμαθε και ελληνικές εκφράσεις…).

πηγή: eleftheria.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img