spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καυστικές ανακοινώσεις απο την ΠΑΕ Πανσερραϊκός για διαιτησία και αστυνομία…

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός εξέδωσε δυο καυστικές ανακοινώσεις, που στην πρώτη εκφράζει τα παράπονα της, για την διαχείριση της αθλητικής δικαιοσύνης, των φωνών του Ηρακλή μέσα στην εβδομάδα, για τον ορισμό του Μελτζανίδη, κάτι που φάνηκε οτι επηρέασε το διαιτητικό τρίο, αφού δεν δόθηκε πέναλτι στον Σαΐντ στο 54′ και στην συνέχεια της φάσης, ακυρώθηκε καθαρό γκολ, ως οφσαϊντ απο τον βοηθό Ζήρδα.

Αναλυτικά η πρώτη ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός θέλει να καταστήσει σαφές σε όλα τα αρμόδια όργανα του ποδοσφαίρου και κυρίως στον κόσμο μας, ότι αντιλαμβάνεται πλήρως το πως θα παιχτεί και φέτος το “παιχνίδι” έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου και είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει εχθρικές διαιτησίες, όπως αυτή του βοηθού κ.Ζήρδα, που στέρησε σήμερα από την ομάδα μας τη δυνατότητα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο, ακυρώνοντας ένα πεντακάθαρο γκολ.

Η αθλητική δικαιοσύνη θα έπρεπε να αντιληφθεί τη σοβαρότητα των ανακοινώσεων της αντίπαλης ομάδας προς τον συγκεκριμένο ορισμό των διαιτητών και να επιληφθεί του θέματος επηρεασμού τους, όπως αποδείχθηκε περίτρανα και το είδε όλη η Ελλάδα.

Στην δεύτερη ανακοίνωση η ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ζητάει απο την αστυνομία και την διαχείριση της αστυνομικής διεύθυνσης των Σερρών, να αναλάβει τις ευθύνες της και να μην ξανασυμβεί το δυσάρεστο φαινόμενο, της εισόδου φιλάθλων, αντίπαλης ομάδας στο δημοτικό γήπεδο, χωρίς εισιτήριο, με την αιτιολογία των επεισοδίων, στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, που βρίσκεται σε κατοικημένη περιοχή. Περίπου 500 φίλοι του Ηρακλή, βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου των Σερρών, άγνωστο πως, απο την στιγμή που απαγορεύονται οι μετακινήσεις των φιλάθλων και δεν είχε συμφωνηθεί μεταξύ των δυο ΠΑΕ να δοθούν εισιτήρια. Γεγονός που εξόργισε την διοίκηση των «κόκκινων», αφού ζήτημα να κόπηκαν 100 εισιτήρια απο τους φιλοξενούμενους οπαδούς, ενώ οι φίλοι του Πανσερραϊκού, πλήρωσαν κανονικά εισιτήριο.

Αναλυτικά η δεύτερη ανακοίνωση:

Σεβόμενοι τους φιλάθλους του Πανσερραϊκού, που μας στηρίζουν σε αντίξοες οικονομικές συνθήκες και σε “ακατάλληλες” ώρες αγώνων και είναι δίπλα μας, ανακοινώνουμε ότι δεν θα επιτρέψουμε από εδώ και στο εξής σε καμία αντίπαλη ομάδα να φέρει τους φιλάθλους της στο γήπεδο μας, χωρίς δική μας επιθυμία και χωρίς εισιτήρια.

Η σημερινή εικόνα στις κερκίδες του Δημοτικού γηπέδου, με υπαιτιότητα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών, με 500 φιλάθλους του Ηρακλή να έχουν εισέλθει στο γήπεδο μας, χωρίς αντίτιμο, με την αιτιολογία πως θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον αστικό ιστό, είναι ανεπίτρεπτη για την πόλη και μη αποδεκτή για τον κόσμο της ομάδας μας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img