spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καλύτερος ο Άρης “έσπασε” το αήττητο της έδρας της γυναικείας ομάδας του Πανσερραϊκού !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  40-55  ΆΡΗΣ

Αγχωμένος και πολύ άστοχος εμφανίστηκε ο Πανσερραϊκός στο σημερινό παιχνίδι κόντρα στον δυνατό Άρη και δεν μπόρεσε να κοντράρει παραπάνω τις Θεσσαλονικιές, οι οποίες “εγκλώβισαν” την ομάδα του Πασχάλη Ρούλη. Οι “κόκκινες” με τέτοια επιθετική δυστοκία χάνοντας διψήφιο αριθμό βολών και πολλά περιφερειακά σουτ ήταν αδύνατο να διεκδικήσουν την νίκη παρότι μέχρι το 30′ ήταν κοντά στο σκορ.

Με αμυντική προσήλωση και διεκδίκηση κάθε φάσης χωριστά, ο Πανσερραϊκός προηγήθηκε με 10-7 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ωστόσο, στην 2η περίοδο ο Άρης ανέβασε την επιθετική του συγκομιδή και προηγήθηκε με 20-26 κρατώντας και πάλι χαμηλά τις γηπεδούχες.

Η ομάδα του Ρούλη προσπάθησε στην 3η περίοδο να ανατρέψει την κατάσταση και βρίσκοντας πιο εύκολα σκορ έδειξε να μπορεί να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι, με τον Άρη όμως από την άλλη να έχει τις απαντήσεις και να μην αφήνει περιθώρια “τελειώνοντας” οριστικά με την υπόθεση νίκη από τις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της “κακής” ημέρας για τον Πανσερραικό οι 5 πόντοι στα τελευταία 10 λεπτά. Αυτή ήταν και η πρώτη εντός έδρας ήττα για τις “λιονταρίνες” που έπεσαν στο 6-5.

Διαιτητές: Ντίγκο-Σταμπουλής

Δεκάλεπτα: 10-7, 20-26, 35-44, 40-55.

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Χωλοπούλου 4, Βάννα, Θανοπούλου 9(2), Τσάντα 4, Μπακιρτζίδου 8, Σιακκά,  Πελτέκη 10, Πιτσιάβα 2, Δαμιανάκου 3(1), Γκέγκα.

Άρης (Συρόπουλος): Καρβουνιάδου 2, Κυρπιζλίδου, Τζημορώτα 2, Τσαμπούρη 20(4), Κουμαντσιώτου,  Παπαϊωάννου 3, Δροσούνη 11, Βλάχου 8, Νταουντάκη,  Μιχαηλίδου 9(1).

**Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img