spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καθοριστικής σημασίας ματς κόντρα στον Διαγόρα(15/01, 14:45) για τον Πανσερραϊκό

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Από την κορυφή της βαθμολογίας της Super League 2 και βλέποντας τους συνδιεκδικητές της ανόδου να χάνουν συνέχεια βαθμούς(όπως στην ήττα της Καρδίτσας από τον Παναθηναϊκό), ο Πανσερραϊκός δεν θέλει να αφήσει κανέναν χαμένο βαθμό στην πορεία του και έχοντας ως στόχο να διευρύνει πλέον τη διαφορά του από τις υπόλοιπες ομάδες που έπονται στην βαθμολογία. Για αυτό το λόγο το ματς της Κυριακής κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου είναι καθοριστικής σημασίας για τους “κόκκινους”.

Μπορεί φαινομενικά να μοιάζει βατό, ωστόσο είναι μία επικίνδυνη έξοδος, με τον Παύλο Δερμιτζάκη και τους παίκτες του να καλούνται να μείνουν σε εγρήγορση, καθώς σε περίπτωση που η ομάδα περάσει νικηφόρα τον σκόπελο του Διαγόρα, ακολουθεί ένα πρόγραμμα που βάση των όσων έχει δείξει μέχρι τώρα, μπορεί να της επιτρέψει να συνεχίσει με νίκες μέχρι το τέλος του α΄ γύρου.

Η αποστολή της ομάδας έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ρόδο, αποτελούμενη από 23 ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι οι: Κατσίκας, Τσομπανίδης, Γιαννίκογλου, Ζέρης, Δεληγιαννίδης, Πεταυράκης, Λυμπεράκης, Καρασαλίδης, Γιανναράκης, Παπάζογλου, Παντεκίδης, Κολομπίνο, Θυμιάνης, Ανακογλου, Σοφιανός, Μούργος, Κανίς, Αλί Μπαμπά, Μασκανάκης, Κατσαντώνης, Μπαϊροβιτς, Στίνα, Σαϊντ. Εκτός αποστολής πέρα από τους τραυματίες και όσους έμειναν για αγωνιστικούς λόγους, είναι και ο Αυλωνίτης, ο οποίος θα ενταχθεί στην ομάδα μόλις αυτή επιστρέψει στις Σέρρες.

Ο προπονητής του Πανσερραϊκού αναμένεται σε σχέση με τον αγώνα Κυπέλλου να επαναφέρει τους παίκτες που είχαν φανέλα βασικού κόντρα στην Καρδίτσα, με εξαίρεση τον Καρασαλίδη, που παρότι ταξίδεψε στην Ρόδο είναι αμφίβολος.

Η ομάδα προπονήθηκε το απόγευμα της ίδιας ημέρας στο βοηθητικό γήπεδο του Διαγόρα, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που ανήρτησε η ΠΑΕ, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να είναι ιδιαίτερα αγαπητός άλλωστε στους ανθρώπους της ποδοσφαίρου της Ρόδου, καθώς στα πρώτα χρόνια της προπονητικής του καριέρας πέρασε με μεγάλη επιτυχία από τον Διαγόρα και οι πόρτες είναι ανοιχτές.

Με κόσμο στο πλευρό του

Μάλιστα, ο Πανσερραϊκός δεν θα είναι μόνος του στο ματς. Ο 12ος παίκτης θα είναι εκεί, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως αρκετοί τολμηροί Σερραίοι θα κάνουν το ταξίδι ως την Ρόδο για να είναι στο πλευρό της ομάδας, ενώ υπάρχουν και αρκετοί Σερραίοι στο νησί που θα θελήσουν να βρεθούν στο γήπεδο. Μάλιστα η αισιόδοξη εκτίμηση προς την ΠΑΕ, είναι πως θα βρεθούν περίπου 100 φίλαθλοι στην θύρα 3, του σταδίου του Διαγόρα.

Μένει στην Ρόδο ο Πανσερραϊκός

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή της ομάδας θα παραμείνει στην Ρόδο και μετά τον αγώνα, θα προπονηθεί την επόμενη ημέρα και θα ταξιδέψει απευθείας για την Αθήνα, ενόψει του πρώτου προημιτελικού με την ΑΕΚ, καθώς η διοίκηση θέλησε να αποφύγει η ομάδα την ταλαιπωρία και να είναι απολύτως συγκεντρωμένη στα ματς που έρχονται, λειτουργώντας σε συνθήκες Σούπερ Λιγκ.

Ταξίδεψε και η ομάδα Νέων

Μάλιστα μαζί με την πρώτη ομάδα ταξίδεψε και η αποστολή της ομάδας Νέων του Πανσερραϊκού, η οποία αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 11:00, στο Ενωσιακό γήπεδο Καρακόνερου την αντίστοιχη ομάδα του Διαγόρα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Πανσερραϊκός είναι μόλις η 2η ομάδα που ταξιδεύει στο νησί της Ρόδου για αγώνα Κ19 μετά την Καρδίτσα, καθώς οι περισσότερες ομάδες για οικονομικούς λόγους αποφεύγουν το ταξίδι, έχοντας φυσικά τις συνέπειες που προβλέπονται.

 

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img