spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Καζίας και Δερμιτζάκης προχωράνε μπροστά τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Την παρουσίαση του νέου προπονητή του Πανσερραϊκού Παύλου Δερμιτζάκη έκανε τη Δευτέρα(28/11) ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός Τάσος Καζίας, στη συνέντευξη τύπου που έγινε στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, δίνοντας το σύνθημα για μία νέα αρχή με στόχο φυσικά την διεκδίκηση της ανόδου.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο πρόεδρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός ευχαριστώντας τους εκπροσώπους του τύπου, ενώ στάθηκε στην επιθυμία της διοίκησης να συνεργαστεί με τον νέο προπονητή λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ο λόγος της παρουσίας μας εδώ είναι η έναρξη της συνεργασίας μας με τον προπονητή Παύλο Δερμιτζάκη. Δεν σας κρύβω ότι τα προηγούμενα χρόνια μας στεναχώρησε ως αντίπαλος, ωστόσο πλέον είναι δίπλα μας, τον καλωσορίζω, του εύχομαι υγεία, σκληρή δουλειά και επίτευξη των στόχων που από κοινού έχουμε θέσει. Ήταν διακαής πόθος δικός μας, ωστόσο πλέον ήταν οι συνθήκες πιο ζεστές για να το πετύχουμε. Ανέκαθεν θέλαμε να χτίσουμε μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και νομίζω φέτος το κάναμε και με έμψυχο δυναμικό, αλλά και με υλικοτεχνική υποδομή. Ωστόσο δεν παίζουν ποδόσφαιρο τα μπάτζετ και η δυναμική, αλλά η δουλειά, η σοβαρότητα και η διάρκεια. Είμαστε εδώ για να στηρίξουμε τις όποιες επιλογές του. Είμαστε κοντά και στην μεταγραφική περίοδο και ότι χρειαστεί να κάνουμε και με οποιοδήποτε κόστος, θα το κάνουμε για το καλό της ομάδας. Ότι κάνουμε είναι για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας, ήταν πάντα δίπλα μας και στα δύσκολα και φέτος το δείχνει με ακόμη πιο ισχυρό τρόπο και τον περιμένουμε κοντά μας με ακόμη περισσότερη δύναμη”.


Παύλος Δερμιτζάκης: “Είμαι εδώ γιατί μπορώ να φανταστώ τι θα γίνει
αν αυτή η ομάδα ανέβει στη Σούπερ Λίγκ”

Ακολούθως πήρε τον λόγο ο προπονητής του Πανσερραϊκού Παύλος Δερμιτζάκης:

“Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον Πανσερραϊκό και θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση της ομάδας για την τιμή που μου κάνει. Ο Πανσερραϊκός είναι μία ομάδα με παρελθόν που το γνωρίζω, με παρόν που θα το ζήσω και σίγουρα με μέλλον γιατί δημιουργεί πολλά και αγωνιστικά και οργανωτικά. Αντικαθιστώ τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, έναν πολύ καλό προπονητή και έναν άνθρωπο προσωπικότητα και με ποιότητα, που έστησε την ομάδα και προσπάθησε να δώσει τα μέγιστα, σε ένα πρωτάθλημα δύσκολο, ιδιαίτερο, με καλές ομάδες, καλά ρόστερ και καλούς προπονητές. Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς και προσπαθούν να το πετύχουν επί ίσοις όροις. Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα δώσουμε τις κατευθύνσεις που πρέπει ώστε να είμαστε μία ομάδα ανταγωνιστική μέσα στο γήπεδο και που θα δίνει τα μέγιστα για να μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο που έχει θέσει ο οργανισμός. 

Η ομάδα είναι μία αλυσίδα με σημαντικούς κρίκους και ο κόσμος είναι ένας από αυτούς. Ο Πανσερραϊκός είναι η κορυφή του Σερραϊκού αθλητισμού, είναι μία ομάδα του νομού και ο κόσμος για εμάς είναι ο πιο βασικός ποδοσφαιριστής. Τον θέλουμε κοντά μας και αυτό που θα υποσχεθώ και θα προσπαθήσω για αυτό, είναι να έχουμε μία ομάδα που θα παίξει ελκυστικά και θα χαίρεται το ποδόσφαιρο, ώστε να έρθουν και τα αποτελέσματα. Θέλω την αντικειμενική κριτική είτε θετική, είτε αρνητική, προκειμένου να βελτιωνόμαστε με αυτήν”.

Στη συνέχεια απαντώντας σε ερωτήσεις των Μ.Μ.Ε ανέφερε μεταξύ άλλων:

  • “Ένας σημαντικός λόγος που ήρθα στον Πανσερραϊκό, πέρα από το ότι είναι ένας ποδοσφαιρικός νομός που εκτιμώ πολύ και πάντα ήθελα να έρθω να δουλέψω εδώ, ήταν ότι υπάρχει μία διοίκηση πολύ καλή που βλέπει τα πράγματα όπως πρέπει, αλλά είδα και πολύ καλή δουλειά στο κομμάτι των υποδομών. Οτιδήποτε πρέπει να κάνουμε εμείς από την πλευρά μας για να ψηλώσει η ομάδα, γίνεται σε ένα αθλητικό κέντρο που μπορεί να αλλάξει σελίδα τον Πανσερραϊκό και σε ένα γήπεδο όπως αυτό που είμαστε σήμερα, που εμπνέει τους ποδοσφαιριστές και όλους μας για να πετύχουμε. Η ομάδα μπορεί από τώρα να φτάσει σε ένα επίπεδο μεγάλων ομάδων Σούπερ Λίγκ και με την στήριξη των φορέων, γιατί μέσα από την ομάδα διαφημίζεται η πόλη και μπορεί να είναι το καμάρι που υπερηφανευόμαστε όλοι. Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά”.

 

  • “Η πίεση που αισθάνομαι είναι ευχάριστη και μου αρέσει να λειτουργώ κάτω από πίεση γιατί αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Αισθάνομαι πίεση να φτιάξω, να διορθώσω, να δώσω το όραμα μου και την φιλοσοφία μου στην ομάδα. Έχουμε μπροστά μας τέσσερα ματς συν τον αγώνα Κυπέλλου μέσα στον Δεκέμβριο, υπάρχει βαθμός δυσκολίας και μεγαλώνει όταν λόγω των τραυματισμών υπάρχει ένας συγκεκριμένος αριθμός παικτών, αλλά μέσα από τη δουλειά με αυτά τα παιδιά που είναι επαγγελματίες, έχουν όρεξη και ποιότητα, με στόχο στο πλάνο που έχουμε βγάλει, θα βγει καλά ο μήνας, προκειμένου να έχουμε τη δυνατότητα να διορθώσουμε τα πράγματα στην μεταγραφική περίοδο. Υπάρχει διάθεση να υποστηριχτεί η ομάδα και ότι γίνει θα είναι για καλό. Οτιδήποτε αξιολογήσουμε πως πρέπει να αλλάξουμε ή να συμπληρώσουμε, θα γίνει”.

  • “Ήρθα εδώ γιατί ο στόχος είναι να αλλάξουμε κατηγορία, γιατί μπορώ να φανταστώ τι μπορεί να γίνει σε αυτό τον νομό αν η ομάδα βγει στη Σούπερ Λιγκ. Έχει ανάγκη το ποδόσφαιρο από επαρχιακές ομάδες. Ήμουν τέσσερα χρόνια σε δύο ομάδες, με πολύ δουλειά και κόπο, πετύχαμε στόχους, βγήκαμε πρώτοι σε τρία πρωταθλήματα, αλλά δεν αλλάξαμε κατηγορία. Είναι κακό για το ποδόσφαιρο και δεν έχουν σημασία οι ομάδες. Για αυτό έχω πει ότι σε αυτά τα πρωταθλήματα πρέπει να δώσουν έμφαση τα αρμόδια όργανα”.

 

  • “Πρέπει να αλλάξουμε άμεσα τη φιλοσοφία και να περάσουμε τη δική μου που είναι λογική μέσα στο ποδόσφαιρο. Αυτό θέλω και με υπομονή, επιμονή, στόχο στο πλάνο που θα θέσουμε όλοι από κοινού στα αποδυτήρια, να παρουσιαστούμε όπως αρμόζει”.

 

  • “Υπάρχει ένα γκρουπ ομάδων, με τέτοια ρόστερ που μπορούν να υποστηρίξουν πορεία πρωταθλητισμού. Δεν πιστεύω ότι πλεονεκτεί κάποιος. Είναι η ΑΕΛ, η Νίκη Βόλου, ο Ηρακλής, η Αναγέννηση Καρδίτσας και εμείς φυσικά”.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img