spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Κέρδισε το χειροκρότημα η Α.Ε.Σ στην Καβάλα, αλλά ο Αστέρας έκανε το 1-0 !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
  74-65  Α.Ε.Σ

Πολύ ανταγωνιστική ήταν η νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ στο βραδινό παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Αστέρα Καβάλας για την β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Η ομάδα του Χρήστου Γκαβανόζη παρά την πολύ σημαντική απουσία του Χατζόπουλου και του Θεοφανίδη κοίταξε στα “μάτια” τον Αστέρα και ήταν μαζί στο σκορ για 35′. Από εκεί και έπειτα, οι Καβαλιώτες κυριάρχησαν και έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα κάνοντας το πρώτο βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του πρωταθλήματος.

Το δεύτερο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις Σέρρες το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την Α.Ε.Σ να στοχεύει στο 1-1 για να πάει και πάλι στην Καβάλα. Σε διαφορετική περίπτωση, ο Αστέρας θα πάρει το εισιτήριο της τελικής φάσης.

Τα δεκάλεπτα: 18-20, 37-36, 54-51, 74-65.

Αστέρας Καβάλας (Δημητριάδης): Δερβεντζής, Σαμαράς 3(1), Μπόζης 14(4), Ιωαννίδης 8(1), Αρβανιτάκης 5, Κύρατζης 8, Χαριζάνης 30(3), Σιναπούδης, Μαυρούδης, Μπορμπίδης 6.

Α.Ε.Σ (Γκαβανόζης): Μπανάβας 1, Λάτσιος 19(4), Γρούνης 8(2), Σαρρής 3, Σκαρλατόπουλος, Ελέσι 2, Ντώνες 14(1), Πεχλιβανίδης 16, Γουγουσιάδης 2, Θεοχαρίδης.

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img