spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ιωαννίδης Σπ.: “Συγχαρητήρια στα κορίτσια, δεν άλλαξα κάτι στην ομάδα” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Λίγο μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης και της εκτός έδρας ήττας από την Καλαμαριά ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Σπύρος Ιωαννίδης μίλησε στο SSN για το φινάλε της χρονιάς, τα 4 παιχνίδια που “κάθισε” στον πάγκο της ομάδας και μοίρασε συγχαρητήρια στα κορίτσια για την μεγάλη προσπάθεια και την 4η θέση αναφέροντας πως βρήκε “στρωμένη” την ομάδα, όταν ανέλαβε.

 Αναλυτικά…

– Η χρονιά έκλεισε με ήττα για την ομάδα σας. Δυο λόγια για το παιχνίδι με το οποίο ο Πανσερραϊκός αποχαιρέτησε την φετινή χρονιά…

Ήταν ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο και για τις δυο ομάδες. Δεν μπήκαμε καθόλου καλά στην αρχή, η Καλαμαριά μας πίεσε σε όλο το γήπεδο και αντιμετωπίσαμε προβλήματα δεδομένου και των απουσιών μας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης φάνηκε να το θέλει παραπάνω, εμείς από την πλευρά μας δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε και χάσαμε δίκαια. Παρόλα αυτά θεωρώ κέρδος για εμάς ότι πήραν χρόνο συμμετοχής οι νεαρές αθλήτριες μας.

– Αυτό ήταν το 4ο παιχνίδι στον πάγκο του Πανσερραϊκού, αφότου αντικαταστήσατε τον coach Ρούλη. Η ομάδα κατέλαβε την 4η θέση. Ένα σχόλιο για αυτό…

Πράγματι, καθώς ανέλαβα την ομάδα πετύχαμε 2 νίκες και 2 ήττες σε 4 ντέρμπι, που είχαμε να δώσουμε μέχρι να τελειώσει η χρονιά. Εδώ, θέλω να πω ότι δεν άλλαξα κάτι και βρήκα “στρωμένη” την ομάδα. Τα κορίτσια προσπάθησαν πολύ και παρά τις ελλείψεις βασικών στελεχών δεν το έβαλαν “κάτω”, πέτυχαν σπουδαίες νίκες και κατέκτησαν την 4η θέση, κάτι για το οποίο αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

– Είναι νωρίς να μιλάμε για την νέα σεζόν, ωστόσο έχει γίνει κάποια συζήτηση ;

Όχι, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Θα ξεκαθαρίσει στο μέλλον τι θα γίνει.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img