spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η ντρόπη της Ηγουμενίτσας…και ο τελικός των τελικών με την Καβάλα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ένας Πανσερραϊκός που τα έχει όλα…εκτός απο καλή αγωνιστική εικόνα και σωστή βαθμολογική θέση, έχασε ντροπιαστικά απο τον Θεσπρωτό…που πέρυσι σώθηκε, με νίκη επι του αδιάφορου Πανσερραϊκού, την τελευταία αγωνιστική.

Το περσινό 3-2 πέρασε και δεν ακούμπησε…σε σχέση με το φετινό 3-0, κόντρα σε έναν κακό Πανσερραϊκό, που παρά τις πολλές απουσίες έπρεπε να σταθεί ανταγωνιστικός και να παλέψει…το λιγότερο, αφού δεν μπορούσε να διεκδικήσει, δυστυχώς, κάτι απο το ματς!

Είναι να απορείς και ευθύνες έχουν όλοι, όσοι ταξίδεψαν στην Ηγουμενίτσα, πως γίνεται απο τέτοιου στυλ ομάδες (ημιεπαγγελματικές) οι «κόκκινοι» να έχουν πάρει με το ζόρι έναν ή κανέναν βαθμό σε όλο το πρωτάθλημα….& να φωνάζουν(!!) για Fair Play, με σκοπό να μην γράψει κι άλλα το κοντέρ!

Όπως και να έχει, ο Πανσερραϊκός πλέον δεν μπορεί να κοιτάξει πίσω του, πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του και παίξει με την Καβάλα ακόμα έναν τελικό στην ιστορία του! Πέρυσι και πρόπερσι για την άνοδο, φέτος για την παραμονή του. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει ακόμα κι αν πονάει πολύ ή είναι δικαιολογημένα αγανακτισμενός. Τρια ματς έμειναν.

Η τραγική ειρωνεία και ελπίζουμε να μην αποδειχτεί και τραγική φιγούρα για τον Πανσερραϊκό, είναι οτι ο Παναγιώτης Διλμπέρης είναι ο τεχνικός του ΑΟΚ, που είχε περάσει απο τα «λιοντάρια», μια χρονιά πριν η ομάδα υποβιβαστεί, ενώ έχει κάνει ζημιές στον Πανσερραϊκό…και με τον Αγροτικό Αστέρα και με τον Εθνικό Γαζώρου πριν μερικά χρόνια.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img