spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η μεγάλη επιστροφή του Στάθη Καμαράκη στον Γ.Σ Ίκαροι Σερρών είναι γεγονός…Αναλαμβάνει από άλλο πόστο !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Σερραίος προπονητής που χαρακτηρίζεται ως ο κορυφαίος του Σερραϊκού μπάσκετ επιστρέφει στην πόλη του και στην ομάδα με την οποία πέτυχε σπουδαία πράγματα σε ανδρικό και εφηβικό επίπεδο.

Τα τελευταία 4 χρόνια τον βρήκαν στον Αστέρα Καβάλας και το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έχοντας και την εποπτεία των ακαδημιών και τώρα έρχεται και πάλι στον ΓΣ Ίκαροι Σερρών αναλαμβάνοντας τεχνικός σύμβουλος και προπονητής παίδων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

“Ο αρχιτέκτονας του Σερραϊκού Μπάσκετ επιστρέφει στην ομάδα του ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ ως Τεχνικός Σύμβουλος και Προπονητής της ομάδας ΠΑΙΔΩΝ. Ο προπονητής που συνέδεσε το όνομά του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σερραϊκού μπάσκετ με επιστέγασμα την μοναδική άνοδο Σερραϊκής ομάδας (μόνο με Σερραίους παίκτες) στην Α’ Εθνική το 1985.

Ο Στάθης Καμαράκης διετέλεσε Καθηγητής Φυσικής Αγωγής σε σχολεία των Σερρών και στο Τ.Ε.Φ.Α.Α. ΣΕΡΡΩΝ διδάσκοντας Καλαθοσφαίριση. Στην πολύπειρη προπονητική του καριέρα του έχει σημειώσει Ανόδους ομάδων στη Β’ και Α2 Εθνική κατηγορία (ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ, BF ΞΑΝΘΗ, ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ).

Κατέκτησε Πανελλήνιες νίκες σε πρωταθλήματα Εφήβων, Νεανίδων και Παίδων και Έξοδο στην Ευρώπη (ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΟ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ). Έχει παρακολουθήσει και διδάξει σε αναρίθμητα σεμινάρια και Καμπ Μπάσκετ για νέους αθλητές, ενώ έχει εργαστεί και ως Ομοσπονδιακός προπονητής στο Αναπτυξιακό πρόγραμμα της ΕΟΚ και με τη δουλειά του στα τμήματα υποδομών έχει αναδείξει παίκτες σε Εθνικές ομάδες (Παραμανίδης, Μακαράς, Τοπάλης, Γκιουζέλης, Τσάμης κλπ).

Ο ΓΣ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ καλωσορίζει τον Στάθη Καμαράκη στην οικογένεια του, ευελπιστώντας να αποτελέσει νέα αφετηρία για την πρόοδο και εξέλιξη των νέων αθλητών του Σερραϊκού Μπάσκετ”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img