spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Η Β’ Φάση της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ξεκινάει…Όλα τα νέα από Ρούπελ και Γυμναστικό, αναβλήθηκε η Α.Ε.Σ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

19/3   (1) ΡΟΥΠΕΛ  –  ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  (4)  17:00

Αλλαγή στην αλλαγή και τελικά (“εντός” έδρας) στην Ηράκλεια θα πραγματοποιηθεί το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στο Ρούπελ και την Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης. Οι “μπλε”, που τερμάτισαν πρώτοι στον α’ όμιλο και έχουν το πλεονέκτημα έδρας υποδέχονται την 4η στον β’ όμιλο, Ολυμπιάδα στο κλειστό γυμναστήριο της Ηράκλειας, αφού στο γήπεδο του έχει τουρνουά badminton.

Οι παίχτες του Νίκου Κηρύκου πρέπει να μπουν αποφασισμένοι για να κάνουν το πρώτο βήμα στην σειρά (πρόκριση στις 2 νίκες), παρότι δεν θα έχουν σίγουρα την ίδια δυναμική από άποψη γηπέδου και κόσμου στο πλευρό τους. Η ομάδα του Σιδηροκάστρου καλείται να διαχειριστεί την νέα κατάσταση και να μην μπλέξει σε μπελάδες όντας το φαβορί της αναμέτρησης. Αγωνιστικά προβλήματα προς το παρόν δεν υπάρχουν με τον coach Κηρύκο να υπολογίζει σε όλους τους αθλητές του.

Απέναντι τους μια ομάδα που πραγματοποίησε μια πολύ καλή πορεία στον β’ γύρο και κατάφερε με οριακή νίκη στην τελευταία αγωνιστική να μπει στα playoffs. Πρόκειται για ένα σύνολο που βασίζεται στο περιφερειακό σουτ και σίγουρα χρειάζεται μεγάλη προσοχή από την ομάδα του Ρούπελ. Το Σάββατο στις 17:00 έχει οριστεί ο 1ος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων με διαιτητές τους Νέδογλου Ζ. και Καντζουρίδη.

19/03   (1) ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ  –  Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ  (4)   19:00

Η 4η θέση στην κανονική περίοδο έφερε την Αγία Βαρβάρα στον δρόμο του Γυμναστικού για την πρόκριση στην τελική φάση και την διεκδίκηση της ανόδου. Οι “ταύροι” σίγουρα έχουν το δυσκολότερο εμπόδιο, αφού οι Καβαλιώτες τερμάτισαν στην κορυφή του ομίλου με ρεκόρ 13-1.

Ο Γιάννης Μπουτάκογλου και οι παίχτες του μπορεί να είναι το αουτσάιντερ της Σαββατιάτικης αναμέτρησης (19:00) στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, αλλά θέλουν να βάλουν δύσκολα και να αποτελέσουν την έκπληξη γνωρίζοντας, ότι οι Καβαλιώτες του coach Μυτικόπουλου έχουν το άγχος.

 Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν προς το παρόν στους “πράσινους”, οι οποίοι περιμένουν μέχρι τέλους τον Χατζηανδρέου. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι Ανεστάκης και Κατρακάρης.

 

    (2)  ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ  –  Α.Ε.Σ  (3)

Αναβλήθηκε το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων, με την Α.Ε.Σ να αδυνατεί να παίξει και πάλι σε διάστημα μικρότερο των 24 ωρών, έχοντας ένα σπουδαίο παιχνίδι για την τελική φάση του εφηβικού πρωταθλήματος την Κυριακή με την Ένωση. Πιθανότατα την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί ο πρώτος αγώνας μεταξύ των δυο ομάδων.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img