spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ηρακλής-Πανσερραϊκός 2-0: Ο «γηραιός» έσπασε το σερί του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, παρουσιάστηκε αγνώριστος κόντρα στον Ηρακλή και θύμισε την ομάδα του πρώτου γύρου στις Σέρρες, όπου τότε ήταν η τελευταία φορά που έχασε στην Betsson Super League 2! Η Σερραϊκή ομάδα, δεν έπιασε σε κανένα σημείο του αγώνα την γνωστή της απόδοση και δίκαια ηττήθηκε μετά απο 13 συνεχόμενες νίκες.

Τα σερί είναι για να σπάνε… με τον Πανσερραϊκό, να χτίζει ένα εντυπωσιακό νικηφόρο σερί 12+1 αγώνων, αφού το τρίποντο με τον Απόλλωνα Λάρισας ήρθε στα χαρτιά και κόντρα στον Ηρακλή, αυτή η τρελή κούρσα συνεχόμενων νικών, σταμάτησε ξανά απο τον «γηραιό», μετά απο έναν ολόκληρο γύρο.

Οι «κόκκινοι» έχουν μπροστά τους το ρεπό και μετά ένα σετ αγώνων, που πρέπει να επικρατήσουν ώστε να διατηρήσουν την πρωτιά και την διαφορά απο τους διώκτες τους. Μια κακή εμφάνιση είναι απολύτως δικαιολογημένη απο μια ομάδα που είναι με διαφορά η καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, μήνες τώρα.

Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-2-3-1, με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Ζέρη και Πεταυράκη στα άκρα της άμυνας και τους Καρασαλίδη και Αυλωνίτη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ως αμυντικά χαφ, ο Στάικος με τον Θυμιάνη με πρωωθημέμη μεσοεπιθετική τριάδα τους Σοφιανό αριστερά, τον Κανίς δεξιά, και τον Στίνα στο κέντρο. Ως σεντερ φορ αγωνίστηκε ο Σαΐντ.

Με «ήρωα» τον Κατσίκα…1-0 επιεικώς!

 

Στο 12′, ο Στίνα έψαξε ωραία τον Σαΐντ μέσα στην μεγάλη περιοχή του Ηρακλή αλλά η προσπάθεια ανακόπηκε απο του αμυντικούς των γηπεδούχων.

Στο 15′, ο Τόμας σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Κούστα έπιασε το μονοκόμματο σουτ και ο Κατσίκας, πραγματοποίησε μια εξαιρετική επέμβαση, διώχνοντας σε κόρνερ.

Στο 26′, ο Σίλβα επιχείρησε ένα μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ αλλά ο Κατσίκας ήταν σε ετοιμότητα και δεν αιφνιδιάστηκε.

Στο 33′, ο Άλεξιτς βρήκε τον χώρο απο πλάγια θέση στην μεγάλη περιοχή και εξαπέλυσε έναν κεραυνό αλλα ο Κατσίκας, είπε και πάλι όχι, σταματώντας εντυπωσιακά την πορεία της μπάλας με το ένα χέρι.

Στο 39′, ο Ηρακλής κέρδισε πέναλτι, ύστερα απο μαρκάρισμα φάουλ του Στάικου στον Γιουμπιτάνα.

ΓΚΟΛ! Στο 40′, ο Γιουμπιτάνα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος και ο Ηρακλής άνοιξε το σκορ.

Ημίχρονο: Ηρακλής – Πανσερραϊκός 1-0

Βελτίωσε την εικόνα του…αλλά δίκαιη ήττα!

 

Στο β΄ημίχρονο, ο Παύλος Δερμιτζάκης άλλαξε πρόσωπα και τακτική, προκειμένου οι παίκτες του Πανσερραϊκού να αλλάξουν αγωνιστικό στυλ και να μπουν στο πνεύμα του αγώνα. Οι αλλαγές των Κατσαντώνη και Μούργου, έδωσαν επιθετική πνοή και ευκαιρίες στα «λιοντάρια», χωρίς όμως γκολ και θετικό αντίκτυπο.

Στο 60′, ο Γιουμπιτάνα σούταρε έξω απο την μεγάλη περιοχή αλλα ο Κατσίκας έδιωξε και πάλι σε κόρνερ με ωραία απόκρουση.

Στο 74′, ο Στίνα εκτέλεσε το απευθείας φάουλ αλλά ο Βελλίδης δεν ανησύχησε.

Στο 75′, κόντρα στην ροή του αγώνα ο Πατράλης σημείωσε με εντυπωσιακό τρόπο και δεύτερο γκολ για τον Ηρακλή.

Στο 87′, ο Λυμπεράκης, επιχείρησε την σέντρα-σουτ και η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 90+2, ο Μούργος σούταρε με δύναμη απέναντι στον Βελλίδη αλλα ο γκολκίπερ του Ηρακλή του είπε όχι.

Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής – Πανσερραϊκός 2-0

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Όπως στον πρώτο γύρο, έτσι και στον δεύτερο, ο Ηρακλής, κάνει την «ζημιά», στον Πανσερραϊκό και τον κερδίζει με σκορ 2-0. Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, πραγματοποίησαν ίσως την χειρότερη φετινή τους εμφάνιση, μετά το 2-0 του αγώνα στις Σέρρες και δίκαια, έσπασε το εντυπωσιακό σερί των δεκατριών αήττητων αγωνιστικών στην κατηγορία.

Ο Πανσερραϊκός, μετά την ήττα στις 19 Νοεμβρίου, άλλαξε προπονητή και αγωνιστική νοοτροπία, και δεν σταμάτησε πουθενά…το ίδιο πρέπει να κάνει και τώρα και σε μερικές εβδομάδες τα «λιοντάρια» να πανηγυρίσουν τον τίτλο και την άνοδο που την αξίζουν μέχρι τώρα 100%!

Η διοίκηση του Πανσερραϊκού, ήταν δίπλα στην ομάδα, μετά τα δύσκολα… του Νοεμβρίου και το ίδιο θα πράξει μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος. Όλο το γκρουπ, όμως, πρέπει να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθεια ανόδου, να μην δείξει σημάδια χαλάρωσης, διότι οι αντίπαλοι παραμονεύουν και με όλα τα μέσα…θα πολεμήσουν την προσπάθεια του Πανσερραϊκού για την άνοδο που δικαιούται.

Τι ακολουθεί;

Την 19η αγωνιστική της Betsson Super League 2, ο Πανσερραϊκός έχει ρεπό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής (Σ. Τσιώλης): Βελλίδης, Πανάγου, Χρουσιέλ (89′ Σγουρής), Κωστούλας, Βιτλής, Σίλβα, Γιουμπιτάνα (83′ Παπαστεργιανός), Κούστα (64′ Κουντουριώτης), Πατράλης, Τόμας (89′ Τότσκα), Άλεξιτς (89′ Δοϊράλης)

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Ζέρης, Πεταυράκης (81′ Λυμπεράκης), Καρασαλίδης, Αυλωνίτης, Θυμιάνης, Στάικος (46′ Μούργος), Σοφιανός, Κανίς (46′ Κατσαντώνης), Στίνα, Σαΐντ

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img