spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ηρακλής Λάρισας-Πανσερραϊκός 2-0: Τρίτη «ροπαλιά» απο Ηρακλή σε μια σεζόν!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός, βρέθηκε σε κακή μέρα, απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, στην ομώνυμη πόλη και ηττήθηκε με σκορ 2-0, για την 27η αγωνιστική της Betsson Super League 2! Το οξύμωρο της τρίτης ήττας, των «κόκκινων» είναι οτι προέρχεται πάλι απο ομάδα που ονομάζεται «Ηρακλής», όπως συνέβη και τις δυο προηγούμενες φορές φέτος, στις ήττες απο τον «γηραίο» της Θεσσαλονίκης!

Έτσι ξεκίνησε ο Παύλος Δερμιτζάκης:

Ο Παύλος Δερμιτζάκης, παρέταξε την Σερραϊκή ομάδα με σχήμα 4-4-2, με τον Κατσίκα κάτω από τα δοκάρια, τους Ζέρη και Λυμπεράκη στα άκρα της άμυνας, με τους Παντεκίδη και Αυλωνίτη ως κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στην μεσαία γραμμή αγωνίστηκαν, ο Σταϊκος με τον Θυμιάνη στον άξονα και στα πλάγια ο Σοφιανός δεξιά και ο Μούργος αριστερά. Επιθετικό δίδυμο αγωνίστηκε, ο Κατσαντώνης με τον Μπαΐροβιτς.

Το κίνητρο του «Ηρακλή» νίκησε στο ημίχρονο

Τα «λιοντάρια» μπορεί να μην είχαν το κίνητρο των γηπεδούχων, που μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, όμως μέχρι το γκολ του Χατζή είχαν χάσει δυο σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, που ενδεχομένως θα άλλαζε όλες τις ισορροπίες του αγώνα.

Στο 5’, ο Κατσαντώνης έπιασε μια επικίνδυνη κεφαλιά, η μπάλα χτύπησε στην εσωτερική πλευρά του δοκαριού και έσκασε στο χορτάρι αλλά ο διαιτητής θεώρησε ότι δεν πέρασε ολόκληρη, την τελική γραμμή και έτσι δεν σημειώθηκε γκολ, με παράπονα των παικτών του Πανσερραϊκού.

Στο 9’, ο Γκαλίτσιος βρέθηκε σε θέση σεντερ φορ και πριν νικήσει τον Κατσίκα, ο ταλαντούχος γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, έπεσε στα πόδια του και μάζεψε την μπάλα.

Στο 32’, ωραίος συνδυασμός του Κατσαντώνη με τον Μπαΐροβιτς, σε μια αντεπίθεση του Πανσερραϊκού, ο Φαρμάκης όμως, νίκησε με τα πόδια, το πλασέ που επιχείρησε, ο Σουηδός απο πλεονεκτική θέση.

ΓΚΟΛ! Στο 33′, 1-0, Ο Χατζής, εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας του Πανσερραϊκού και με κοντινό πλάσε άνοιξε το σκορ.

Ο Πανσερραϊκός σε μια απο τις σπάνιες φορές φέτος, βρέθηκε πίσω στο σκορ στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Ημίχρονο: Ηρακλής Λάρισας – Πανσερραϊκός 1-0

Τρίτη ήττα απο Ηρακλή…

Στο β΄ημίχρονο, ο Πανσερραϊκός θέλησε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση, όμως το γρήγορο γκολ του Κάσας, τον αποσυντόνισε και η τρίτη ήττα δεν αποτράπηκε.

ΓΚΟΛ! Στο 54’, 2-0, Ο Κάσας βρέθηκε σε καλή θέση στην περιοχή των φιλοξενούμενων και με ένα δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Κατσίκα και σημείωσε το 2-0.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη, προσπάθησαν για το γκολ, που θα τους έβαζε στο κόλπο της ανατροπής, όμως ο Φαρμάκης έσωσε τα πάντα για την ομάδα του και κράτησε την πολύτιμη νίκη για τους γηπεδούχους.

Τελικό αποτέλεσμα: Ηρακλής Λάρισας – Πανσερραϊκός 2-0

Με το «μάτι» του Serres Sport:

Ο Πανσερραϊκός μπορεί να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν, όμως το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται για τους «κόκκινους» σε δυο αγωνιστικές κι γιαυτό άπαντες πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι ώστε να μην υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα. Το ματς της Λάρισας θα μπορούσε να έχει άλλη τροπή αν μετρούσε η κεφαλιά του Κατσαντώνη ή αν ο Μπαΐροβιτς πλάσαρε καλύτερα τον Φαρμάκη. Τίποτα απο τα δυο δεν συνέβη και οι παίκτες του Ηρακλή που είχαν ισχυρό κίνητρο, βρήκα δυο γκολ και νίκησαν τον πρωταθλητή.

Όλοι μαζί πρέπει να βρεθούμε στο δημοτικό γήπεδο την Τετάρτη το απόγευμα, για να αποθεώσουμε τα «λιοντάρια» που μετά απο 12 χρόνια κατέκτησαν το πρωτάθλημα και πήραν την άνοδο για την Super League. Οι άνθρωποι της ΠΑΕ έχουν φροντίσει για μια ωραία γιορτή με σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου, που εκείνη την ημέρα κλείνει 59 χρόνια ζωής!

Τι ακολουθεί;

Την Τετάρτη 31/5, ο Πανσερραϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ Β’ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, στις 19:00, για την 28η αγωνιστική της Betsson Super League 2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηρακλής Λάρισας (Χατζηλιάδης): Φαρμάκης, Γιαννίτσης, Χατζής, Γκαλίτσιος, Γκουγκούδης, Καμπέρης, Κέρι, Τασιούλης, Κάσας, Μπαλαμώτης, Λαγωνίδης.

Πανσερραϊκός (Π. Δερμιτζάκης): Κατσίκας, Παντεκίδης, Αυλωνίτης, Ζέρης, Λυμπεράκης, Στάικος (46′ Κολομπίνο), Θυμιάνης (74′ λ.τ Δεληγιαννίδης), Σοφιανός (61′ Κανίς), Μούργος (61′ Στίνα), Μπαΐροβιτς, Κατσαντώνης (61′ Σαΐντ).

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: INTIME.GR ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 2.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img