spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ζέρης… με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Δεξί μπακ, πολυεργαλείο, με πτυχίο Μηχανολόγου Μηχανικού στον Πανσερραϊκό. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Ζέρη, ο οποίος αποφοίτησε με επιτυχία από το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με την ΠΑΕ να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά:

“Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός και όλη η “κόκκινη” οικογένεια, εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή και εκ των αρχηγών της ομάδας μας, Αλέξανδρο Ζέρη, ο οποίος συνδυάζοντας την παρουσία του στην ενεργό ποδοσφαιρική δράση σε υψηλό επίπεδο με την εκπαίδευση, κατάφερε να αποφοιτήσει με επιτυχία από το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Η εκπαίδευση έχει πολύ υψηλή ιεράρχηση στη λίστα προτεραιοτήτων και της FIFPro, αν αναλογιστεί κανείς πως η μέση καριέρα ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή είναι μικρότερη σε σχέση με την καριέρα ενός συνηθισμένου εργαζομένου και σχεδόν όλοι, χρειάζονται μία καινούρια καριέρα. Αναμφίβολα η ακαδημαϊκή πορεία του ποδοσφαιριστή του Πανσερραϊκού αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και προς τους νεαρούς αθλητές, καθώς τίποτα δεν ξεκινάει και δεν σταματάει μόνο στο ποδόσφαιρο.

Ο Αλέξανδρος Ζέρης μίλησε στο panserraikosfc.gr για αυτή την πτυχή της ζωής του:

“Ήταν ένας στόχος που είχα θέσει εξ αρχής και ήθελα να τον πετύχω, γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό για την μετά ποδοσφαιρική ζωή να έχεις κάτι για να πορευτείς. Σίγουρα υπάρχει μία δυσκολία να συνδυάσεις την επαγγελματική ποδοσφαιρική καριέρα με τις ακαδημαϊκές υποχρεώσεις, ωστόσο με θέληση, υπομονή και επιμονή, όλα μπορείς να τα καταφέρεις. Βρέθηκα και εγώ κάποια στιγμή στο μεταβατικό στάδιο να σταματήσω ή όχι, αλλά με την στήριξη των γονιών μου που με παρότρυναν να συνεχίσω και τους ευχαριστώ για αυτό, τα κατάφερα”.

Αν θα μπορούσες να δώσεις μία συμβουλή στους νεαρούς ποδοσφαιριστές ποια θα ήταν

“Δεν ξέρω αν μπορώ να δώσω συμβουλή, αλλά σίγουρα θα έλεγα σε όλα τα παιδιά που έχουν την ευκαιρία, να ακολουθήσουν τον δρόμο του σχολείου πρώτα και αν μπορούν και να το συνδυάσουν θα ήταν το ιδανικότερο. Οι σπουδές σε βοηθούν να έχεις μια διαύγεια, καθαρές αποφάσεις, να μπορείς να πετύχεις πράγματα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι για πάντα, δεν είναι εύκολο να βγάλεις λεφτά και να ζήσεις από αυτό και σίγουρα δεν γίνονται όλοι οι ποδοσφαιριστές εκατομμυριούχοι “.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img