spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ε.Π.Σ.Σερρών, ΜΑCRON & MACRON STORE THESSALONIKI Συνεχίζουν μαζί – βραβεύσεις για τους κορυφαίους

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

 

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σερρών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως η επιτυχημένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία αθλητικής ένδυσης και εξοπλισμού “MACRON και το MACRON STORE THESSALONIKI”, συνεχίζεται και τη σεζόν 2022-23. Η ΜΑCRON θα είναι και τη νέα αγωνιστική περίοδο o κεντρικός χορηγός τoυ πρωταθλήματος της Α΄ Κατηγορίας της Ενώσεως μας.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Σερρών Νίκος Κατσαβάκης υποδέχθηκε στα γραφεία της Ένωσης τους εκπροσώπους της εταιρείας Γιάννη Θεοφανίδη και Ζαφείρη Γιαννίδη και στο πλαίσιο της συνεργασίας η “ΜΑCRON και το MACRON STORE THESSALONIKI” βράβευσαν με οικονομικά έπαθλα για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

-Τον πρωταθλητή της Α1΄, Ηρακλή Αμμουδιάς

-Τον πρώτο σκόρερ της Α1΄, Κυριάκο Ζώβληκα, με τον Σάββα Σιδηρόπουλο να παίρνει το βραβείο

-Το βραβείο Fair Play της Α1΄ που δόθηκε στον Άρη Σκοτούσσας

Η Macron είναι μια Ιταλική εταιρία που εδρεύει στη Μπολόνια της Ιταλίας και παραμένει ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην παραγωγή αθλητικού εξοπλισμού. Η Macron δραστηριοποιείται σε τρεις βασικούς πυλώνες: στον εξοπλισμό ομάδων που αφορά στον ρουχισμό και αξεσουάρ σε επαγγελματικό αλλά και ερασιτεχνικό επίπεδο καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα αθλημάτων (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, ποδόσφαιρο σάλας, μπέιζμπολ, χόκεϊ, άρση βαρών, στίβο κ.α.), στην παραγωγή επίσημων προϊόντων ομάδας όπως εμφανίσεις και αξεσουάρ για τους φιλάθλους ομάδων που συνεργάζονται με τη Macron και ρούχα καθημερινά και ελεύθερου χρόνου με αθλητικό στυλ για εκείνους που επιλέγουν ένα μοντέρνο σπορ ντύσιμο και εκτός γηπέδου.

Η Macron είναι μια ηγέτιδα εταιρία με επιτυχία στην Ευρώπη χάρη στην ποιότητα των προϊόντων της, το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών της και τη δυνατότητα να ικανοποιεί τις υψηλότερες ανάγκες των αθλητών. Η ιταλική εταιρεία συνεργάζεται με αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που βρίσκονται στο κορυφαίο επίπεδο.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img