spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ευχαρίστησε την Polieco o Πανσερραϊκός ΜΓΣ για την δωρέα οχήματος!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Απο το δελτίο τύπου:

Η Διοίκηση του Πανσερραϊκού Μ.Γ.Σ. εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της, στην εταιρεία Polieco Hellas, για την πολυετή προσφορά της, στα τμήματα καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας και ειδικότερα στην ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο, που δώρισε ένα όχημα τύπου βαν, για τις μετακινήσεις της.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Polieco Hellas, κ. Ανδρέας Λουκέρης, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για εμάς στην Polieco Hellas η συμβολή στη αθλητική ζωή της πόλης μας είναι μια ύψιστη ευθύνη που αποδεχόμαστε με χαρά. Το γεγονός ότι η πόλη μας έχει ομάδα Μπάσκετ με αμαξίδια είναι ακόμα πιο σημαντικό αφού οι συμπαραστάτες των ομάδων αυτών είναι ελάχιστοι. Είναι τιμή μας να μπορούμε να στεκόμαστε δίπλα την ομαδά και στους παίκτες του Πανσερραϊκού Μπάσκετ με αμαξίδια»

Η προπονήτρια του Πανσερραϊκού κυρία Καρυοφυλάκη Ευδοξία δήλωσε: «Ευχαριστούμε την Polieco Hellas και τον κ. Λουκέρη που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Οι ελλείψεις της ομάδας μας είναι πολλές αλλά η αγάπη για το άθλημα και η αποφασιστικότητα των παικτών μας είναι μεγαλύτερη. Θα συνεχίσουμε το έργο μας και ελπίζουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Polieco και να ενισχύσουν το σωματείο μας. Το βαν της χορηγίας είναι ένα πολύτιμο για εμάς εργαλείο που θα μας προσφέρει αυτονομία και καλύτερες συνθήκες στις αποστολές μας.»

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img