spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Πανσερραϊκό και Πάσχα “με Παναθηναϊκό Β”!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού επιστρέφουν στις προπονήσεις τη Μ.Δευτέρα μετά το ρεπό που τους έδωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης και ξαναμπαίνουν σε ρυθμούς πρωταθλήματος, κάνοντας στο περιθώριο της 19ης αγωνιστικής και το ρεπό τους στο πρόγραμμα της Super League 2.

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή οι “κόκκινοι” είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να αποφορτιστούν και πλέον να βάλουν και πάλι στο μυαλό τους την επιστροφή στις νίκες, την παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας και τη διατήρηση της διαφοράς.

Ο Πρόεδρος Τάσος Καζίας μιλώντας στους παίκτες μετά το ματς με τον Ηρακλή τους ζήτησε να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά, να αφήσουν πίσω την ήττα και να κοιτάξουν μπροστά φτάνοντας στον στόχο της ανόδου, ζητώντας όμως παράλληλα περισσότερο πάθος και φυσικά επιστροφή στις καλές εμφανίσεις.

Το σίγουρο είναι πως καλώς εχόντων των πραγμάτων ο Πανσερραϊκός θα μπει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στην προετοιμασία, καθώς αναμένεται να επιστρέψουν σε κανονικό ρυθμό οι Κολομπίνο και Τσομπανίδης, ενώ πολύ πιθανόν να γίνει το ίδιο και με τον Σπύρο Νάτσο, ο οποίος ήταν μία από τις σημαντικές απουσίες καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

TV παντού…

Οι παίκτες του Πανσερραϊκού θα πορευτούν με προπονήσεις σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της Μ.Εβδομάδας, καθώς την Τετάρτη 19 Απριλίου έχουν αγώνα. Σύμφωνα με το πρόγραμμα θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό γήπεδο στις 15:15 με την αναμέτρηση να έχει τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Μάλιστα η παρουσία κάμερας θα συνεχιστεί για ακόμη ένα παιχνίδι, καθώς για την 21η αγωνιστική ο Πανσερραϊκός θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα 24 Απριλίου στις 15:15 τον Μακεδονικό στην Ευκαρπία, με τον αγώνα να μεταδίδεται επίσης από την ΕΡΤ.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img