spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Επιστροφή στην δράση για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού, που υποδέχονται το Πανόραμα (15/1, 13:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Πέρασε κοντά ένας μήνας από την τελευταία επίσημη αναμέτρηση των γυναικών του Πανσερραϊκού για το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας. Οι “λιονταρίνες” που έως τώρα έχουν κάνει καταπληκτική δουλειά και απαριθμούν 7 νίκες και 2 ήττες, ξεκουράστηκαν στην περίοδο των εορτών και είχαν το ρεπό τους στην επανέναρξη, επομένως η δράση ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (15/1) για το σύνολο του Πασχάλη Ρούλη.

Σίγουρα, η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού αποτελεί ένα ζητούμενο ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με το Πανόραμα, ωστόσο οι “κόκκινες” δούλεψαν αυτό το διάστημα με σκοπό να παρουσιαστούν έτοιμες για την απαιτητική συνέχεια. Στα πολύ θετικά, ότι ο coach Ρούλης μπορεί να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του με την Μ. Χωλοπούλου να έχει ενταχθεί και αυτή με την υπόλοιπη ομάδα από τις αρχές του έτους.

Στην αναμέτρηση του α’ γύρου, ο Πανσερραϊκός είχε πανηγυρίσει το διπλό με 46-69 ωστόσο έκτοτε έχουν αλλάξει πράγματα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει καινούργια προπονήτρια και να βρίσκεται ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα με ρεκόρ 6-4. Το τζάμπολ είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης” με διαιτητές τους Χάνο – Λαμπρέλλη.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img