spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ενα σετ αγώνων όλη η χρονιά για τον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός μπαίνει στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος της Super League 2, έχοντας μια τριάδα αγώνων, που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την παραμονή του στην κατηγορία.

Τα «λιοντάρια» μπορεί να μην κέρδισαν στην Κατερίνη και να απώλεσαν έτσι ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Πιερικού, όμως έχουν την δυνατότητα, εφόσον εκμεταλευτούν την έδρα τους και δεν χάσουν στα δυο εκτός έδρας ματς που απομένουν, να σώσουν έστω και την ύστατη ώρα την παρτίδα!

Τα ματς με την Ξάνθη, με τον Θεσπρωτό την ερχόμενη Τετάρτη και με την Καβάλα το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι καθοριστικά. Οι παίκτες του Άγγελου Διγκόζη και το τεχνικό επιτελείο, πρέπει να φορτσάρουν στην τριάδα αυτή των αγώνων, όπου με το απόλυτο συγκομιδής βαθμών, ο Πανσερραϊκός θα χρειάζεται απλώς μια νίκη σε δυο ματς, με Αριδαία έξω και Νίκη Βόλου για σωθεί και μαθηματικά.

Η νίκη κόντρα στην σοβαρή Ξάνθη αποτελεί μονόδρομο και πρέπει να γίνει ακόμα μια υπέρβαση, όπως και με την Καρδίτσα, που οι παίκτες κατέθεσαν τα πάντα στο γήπεδο. Εάν έρθει η νίκη με τους Θρακιώτες, τότε ο Πανσερραϊκός πρέπει να καθαρίσει… τον Θεσπρωτό στην

Ηγουμενίτσα, όπου πλήγωσε τους «κόκκινους» στον πρώτο γύρο, ενώ μέχρι το ματς της Καβάλας ίσως οι «αργοναύτες» να είναι και αδιάφοροι βαθμολογικά!

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να αντιληφθεί η ομάδα του Πανσερραϊκού, είναι οτι θα πρέπει μέχρι το φινάλε, να κρατάει στα δικά της…πόδια την τύχη της!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img