spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Ενίσχυση στην θέση “1” με τον Δατσιάδη για το Ρούπελ !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το Ρούπελ επέστρεψε στις Εθνικές κατηγορίες και ολοκληρώνει το ρόστερ του, αφού απέκτησε και τον Δατσιάδη που για μια τριετία αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό. Οι “μπλε” αναμένεται να πραγματοποιήσουν άλλη μια προσθήκη και να ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους, έχοντας πετύχει αυτά που ήθελαν με το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου.

Με τα χαρακτηριστικά του Δατσιάδη το Ρούπελ ισχυροποιείται στο “1” που υπάρχουν ο Δαλαγκόζης και ο νεαρός Παυλίδης. Ο νέος παίχτης του Ρούπελ μάλιστα έχει ενταχθεί κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας από την πρώτη ημέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου pg, Δωρόθεου Δατσιάδη ο οποίος θα αγωνιστεί με την φανέλα της ομάδας μας την φετινή αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Ο υψηλόσωμος (1,90μ.) άσος με καταγωγή από το Άργος Ορεστικό, από όπου έκανε και τα πρώτα του μπασκετικά βήματα, κέρδισε με τα προσόντα και τις εμφανίσεις του την μεταγραφή του στον Προμηθέα Πατρών με τον οποίο και αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα Εφήβων προτού εισαχθεί στο ΤΕΦΑΑ Σερρών και ακολουθήσει μια τριετία στον Πανσερραϊκό. Δυο χρονιές στην Β’ Εθνική και μια στην Γ’ του έδωσαν σημαντικές παραστάσεις και έρχεται στην ομάδα μας με σκοπό να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων μας με χαρακτηριστικά του παιχνιδιού του την ταχύτητα και την διεισδυτικότητα του. Τέλος, έχει καταγράψει 3 συμμετοχές και με την Εθνική Παίδων.

Βιογραφικό

Άργος Ορεστικό (U16)

Προμηθέας Πατρών (U18)

Πανσερραϊκός (Β’ – Γ’ Εθνική)

 

Δωρόθεε καλωσόρισες στην οικογένεια του Ρούπελ… Υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img