spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Εκτός έδρας νίκη μετά από καιρό για τις γυναίκες του Πανσερραϊκού!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Πανόραμα 59-64 Πανσερραϊκός

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, οι οποίες με αυτό τον τρόπο απέδρασαν με το ροζ φύλλο για πρώτη φορά φέτος από την Θεσσαλονίκη. Οι παίκτριες του Πασχάλη Ρούλη ούσες, ανώτερες σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού αν και απειλήθηκαν στην 4η περίοδο, ήταν αυτές που “χαμογέλασαν” στο φινάλε.

Μπαίνοντας εξ αρχής σε ρόλο οδηγού έχοντας σταθερό σκορ, ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε μια σημαντική διαφορά 8-10 πόντων, την οποία κράτησε και μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους (24-34).

Το Πανόραμα περιόρισε ελαφρώς τις φιλοξενούμενες, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό με τις “κόκκινες” να διαχειρίζονται σωστά την κατάσταση και το τρίτο δεκάλεπτο να κλείνει στο +9 (38-47). Οι γηπεδούχες τα έδωσαν όλα στην απελπιδα προσπάθεια και μείωσαν ακόμη περισσότερο, ωστόσο ο Πανσερραϊκός ήταν ψύχραιμος στα κομβικά σημεία και έφυγε με το διπλό.

Ξεχώρισε η Θανοπούλου για τις “λιονταρίνες”, καθώς σημείωσε 17 πόντους, ενώ διψηφιες ήταν και οι Πελτέκη, Τσάντα, Πιτσιάβα. Για άλλη μια αγωνιστική ο Πανσερραϊκός παρατάχθηκε χωρίς την βασική point guard, Χωλοπούλου. Η επόμενη εβδομάδα περιλαμβάνει ρεπό για το σύνολο του Πασχάλη Ρούλη, δύο εβδομάδες πριν το δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθλητικό.

Διαιτητές: Ντίγκο-Λυτροσυγκούνης

Δεκάλεπτα: 12-20, 24-34, 38-47, 59-64

ΑΣ Πανόραμα (Καμπίτση-Καραμανώλης) :Μπαμπικέρ 4, Κονδύλη, Παππά 3(1), Ριτζαλέου 20(2), Καλογρίδου 21(3), Βατσιτσίδου 3, Νικολαϊδου 2, Κανέλλογλου 1, Κουλαρτσά 3, Χατζηθεοδώρου 2.

Πανσερραϊκός (Ρούλης): Βάννα, Βαρούτη Α., Τσάντα 13(1), Μπακιρτζίδου 5, Πελτέκη 12(2), Θανοπούλου 17(5), Δαμιανάκου 7(2), Πιτσιάβα 10, Σιάκα, Γκέγκα, Μαμούδη.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img