spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Είπε “αντίο” στην διοργάνωση η Α.Ε.Σ… Στην τελική φάση οι Φέρες!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Α.Ε Σερρών 46-72 Θύελλα Φερών (0-2)

Για ένα ημίχρονο άντεξε η νεανική ομάδα της Α.Ε.Σ, που απαρτίζεται από εφήβους αθλητές. Οι παίχτες του Γιάννη Κακιουζη μετά την Σαββατιάτικη νίκη που κλείδωσε το πρωτάθλημα ΕΚΑΣΑΜΑΘ στους εφήβους και την πρόκριση στο Πανεπαρχιακό τουρνουά, έπαιξαν ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι σε διάστημα 16 ωρών (!!). 

Η Θύελλα Φερών με μεγάλο κίνητρο και έχοντας ήδη το 1-0 από το πρώτο παιχνίδι ήταν και αυτή που ήθελε περισσότερο την πρόκριση στην τελική φάση. Έτσι, λοιπόν μετά το πρώτο ημίχρονο όπου οι “γαλάζιοι” έκαναν πολύ καλή δουλειά και ήταν κοντά στο σκορ (25-31), οι φιλοξενούμενοι ξέφυγαν στην 3η περίοδο με επιμέρους σκορ 10-25 (35-56) και εξασφάλισαν την νίκη – πρόκριση. Αξίζει να σημειωθεί, ότι και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, η Θύελλα είχε μεγαλώσει την διαφορά στο τρίτο δεκάλεπτο. Στα αξιομνημόνευτα, το γεγονός ότι νεαροί αθλητές από την παιδική ομάδα έκαναν το ντεμπούτο τους σε μια πραγματικά ωραία στιγμή.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε την ομάδα της Α. Ε. Σ να αποχαιρετάει τον θεσμό αλλά να κερδίζει το θερμό χειροκρότημα και να ετοιμάζεται να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για να συνεχίσει όσο πιο πολύ μπορεί στο πρωτάθλημα Εφήβων. Άκρως επιτυχημένη κρίνεται η πορεία της ομάδας του Γιάννη Κακιούζη, καθώς πέτυχε πολλά πράγματα και σε επίπεδο ανδρών.

Από την άλλη, οι Φέρες προστέθηκαν στην τελική τετράδα με την οποία ολοκληρώθηκε το παζλ των συλλογών που θα διεκδικήσουν την άνοδο. Το Ρούπελ Σιδηροκάστρου εκπροσωπεί το νόμο μας και θα βρεθεί αντιμέτωπο με τον Αστέρα Καβάλας, την Αγία Βαρβάρα και την Θύελλα σε μίνι πρωτάθλημα με τον πρωτοπόρο να ανεβαίνει στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Τα δεκάλεπτα: 11-14, 25-31, 35-56, 46-72.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img