spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δ.Σ στη Super League 2 με προοπτική σέντρα στις 3 Μαρτίου

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Με το πρωτάθλημα της Super League 2 να βρίσκεται σε αναστολή, το Διοικητικό Συμβούλιο της διοργανώτριας αποφάσισε την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 12:30 να πραγματοποιηθεί συνεδρίασή του, στα γραφεία της Ένωσης (Θεμιστοκλέους 42 / 4ος όροφος), με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση για τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτάκο και επαναξιολόγηση της υφιστάμενης κατάστασης μετά την έκδοση της υπ. αρ. 65456/10.2.23 ΚΥΑ.

2. Διάφορα Θέματα

Nωρίτερα, λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί η Super League 2 – λόγω της μη τήρησης των δεσμεύσεων της Κυβέρνησης για το ποσοστό από το Στοίχημα – πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προεδρείου της SL2 με το αντίστοιχο του ΠΣΑΠΠ στα γραφεία της SL2.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα προβλήματα αυτά, με τη συζήτηση των δύο πλευρών να πραγματοποιείται σε πολύ καλό κλίμα, με τον Σύνδεσμο να δεσμεύεται ότι έως την Τρίτη (21/2) θα καταθέσει πρόταση που θα μεταφερθεί στο προσεχές Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες στο τραπέζι αναμένεται να τεθεί η προοπτική επανέναρξης του πρωταθλήματος, το τριήμερο 3-4-5 Μαρτίου, με τις ομάδες να δείχνουν διάθεση να βάλουν… λίγο νερό στο κρασί τους για να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον υπουργό. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα παραπάνω η σέντρα αναμένεται να γίνει από την 14η αγωνιστική, εκεί όπου είχε σταματήσει και το πρωτάθλημα.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img