spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δύσκολη έξοδος στην Προσοτσάνη για τους Ικάρους, ντέρμπι Ηράκλεια – Α.Ε.Σ περιλαμβάνει η Β’ Φάση του Κυπέλλου !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

24/09  ΠΡΟΣΟΤΣΑΝΗ – Γ.Σ ΊΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ  19:30

Μετά την εύκολη επικράτηση κόντρα στους Τιτάνες (104-47) για την Α’ Φάση του Κυπέλλου “Τάσος Χαραλαμπίδης”, οι Ίκαροι έχουν μια δύσκολη αποστολή σήμερα, απέναντι σε μια ομάδα που παραδοσιακά έχει μια δύσκολη έδρα. Η Προσοτσάνη απέκλεισε στην α’ φάση την νεανική ομάδα του ΚΑΟΔ και επιθυμεί να βάλει δύσκολα στους “κυανοκίτρινους” στο ζευγάρι που ξεχωρίζει στον α’ όμιλο.

Πέρα των νεαρών Ανδρικάκη και Θεοδοσιάδη (διάστρεμμα) ο coach Μπουτάκογλου δεν έχει άλλα αγωνιστικά προβλήματα να αντιμετωπίσει. Αυτό θα είναι και ένα πολύ καλό τεστ για τους Σερραίους, που συνεχίζουν κανονικά την προετοιμασία τους με στόχο να εμφανιστούν πανέτοιμοι με την έναρξη του πρωταθλήματος.

 

25/09  ΗΡΑΚΛΕΙΑΑ.Ε.Σ  17:00

Σερραϊκό ντέρμπι περιλαμβάνει η Β’ Φάση του Κυπέλλου, αφού Ηράκλεια και Α.Ε.Σ διασταυρώνουν τα “ξίφη” τους με τον νικητή να εξασφαλίζει ένα εισιτήριο στην τελική εξάδα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εύκολη νίκη κόντρα στην U21 του Ρούπελ Σιδηροκάστρου (51-82), ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία κόντρα στην U21 του Πανσερραϊκού (66-33).

Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές να τεστάρουν τις ομάδες τους λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος. Το απόγευμα της Κυριακής (17:00) έχει οριστεί το συγκεκριμένο παιχνίδι, με την Πελτέκη και τον Αλευρά να είναι οι διαιτητές της αναμέτρησης.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img