spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δύσκολη έξοδος στην Θεσσαλονίκη για τον Πανσερραϊκό, που ψάχνει την ιδανική πρεμιέρα (8/10, 17:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

8/10  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  17:00

 

Μετά από δυο σερί νίκες στις πρώτες του επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Πανσερραϊκός ρίχνεται πλέον στην μάχη του πρωταθλήματος. Το Σάββατο (8/10) τα “λιοντάρια” ταξιδεύουν στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον ιστορικό, Μακεδονικό στην πρεμιέρα του φετινού πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας.

Παραδοσιακά δυνατή η έδρα του Μακεδονικού, μοναδική απουσία του Πανσερραϊκού ο Νικολόπουλος…

Με τους Ντίνο, Μιλόσεβιτς και Αχτσή να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών τους και να είναι πλέον στην διάθεση του coach Κακιούζη, ο Πανσερραϊκός θα έχει μόνο μια απουσία στο Σαββατιάτικο παιχνίδι. Ο Νικολόπουλος δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις του και δεν θα ενισχύσει τους “κόκκινους” στην πρεμιέρα. Από την άλλη πλευρά, ο Μακεδονικός διαθέτει καλό ρόστερ με τους Γαλανίδη και Τσακαλέρη να ξεχωρίζουν όσον αφορά την εμπειρία τους ενώ διαθέτουν και μια ισχυρή έδρα.

Το παιχνίδι αναμένεται πολύ ενδιαφέρον με τον Πανσερραϊκό να επιθυμεί και να μπορεί να ξεκινήσει με ένα μεγάλο διπλό, που θα του δώσει μεγάλη ώθηση για την συνέχεια. Το τζάμπολ της αναμέτρησης έχει οριστεί στις 17:00.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img