spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δύο ντέρμπι που κρίνουν πολλά και ποια τα πιθανά ζευγάρια της β’φάσης στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

12/03 Προσοτσάνη – Ρούπελ Σιδηροκάστρου 19:30

Μεγάλο παιχνίδι διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο της Προσοτσάνης, αφού η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει το πρωτοπόρο Ρούπελ με την έκβαση του αγώνα να ξεκαθαρίζει και τις θέσεις 1-4 εκτός απροόπτου.

Οι γηπεδούχοι έχουν μια ιστορική πρόκληση απέναντι τους, αφού με νίκη και ήττα της Α.Ε.Σ από τον Αστέρα θα βρεθούν για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα playoffs, έχοντας κάνει ήδη κάλεσμα στον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο (όσο επιτρέπει ο covid).

Από την άλλη, το Ρούπελ θέλει μόνο νίκη και αυτό με την σειρά του όντας εξ αρχής το φαβορί, για να τερματίσει στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Σε διαφορετική περίπτωση και σε νίκη του Αστέρα, οι Καβαλιωτες θα είναι αυτοί που θα καταλάβουν την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να ταξιδέψει στην γειτονική Δράμα η ομάδα του Σιδηροκάστρου, με το τζάμπολ να έχει οριστεί στις 19:30 με διαιτητές τους Ράπτη και Αλατζά.

 

13/03 Α.Ε.Σ – Αστέρας Καβάλας 14:00

Η εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Αστέρα θα είναι καθοριστική για την ομάδα του Γιάννη Κακιούζη, η οποία θέλει να μπει στην 4αδα και να εξαργυρωσει την πολύ καλή πορεία της καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Οι γηπεδούχοι έχουν και το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στον ΓΑΣ το Σάββατο για το εφηβικό πρωτάθλημα, οπότε ρίχνεται ιδιαίτερη βάση και εκεί. Η ταλαιπωρία θα είναι καθοριστικός παράγοντας για τους “γαλάζιους”, που έχουν δύο εξαιρετικά απαιτητικά παιχνίδια σε λιγότερο από 24 ώρες!!

Ο Αστέρας μόνο αδιάφορος δεν είναι, αφού με ήττα του Ρούπελ στην Προσοτσάνη και νίκη του επί της Α.Ε.Σ θα κατακτήσει την 1η θέση στην κανονική περίοδο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με νίκη των παιχτών του Νίκου Κηρύκου στο Σαββατιάτικο παιχνίδι, τότε αυτόματα η Α.Ε.Σ θα κατακτήσει την 4η θέση με οποιοδήποτε αποτέλεσμα της στο παιχνίδι της Κυριακής.

Όλα τα πιθανά ζευγάρια:

Αγία Βαρβάρα – ΑΕ Σέρρες ή Προσοτσάνη ή ΓΣ Σερρών 2017
Θύελλα Φερών – ΑΕ Σέρρες ή Προσοτσάνη ή ΓΣ Σερρών 2017
Ρούπελ Σιδηροκάστρου ή Αστέρας Καβάλας – Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Ρούπελ Σιδηροκάστρου ή Αστέρας Καβάλας – Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img