spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δόξα Δράμας-Πανσερραϊκός 0-3: Γκολ και θέαμα στην Δράμα!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ακόμη μια καλή εμφάνιση για τον Πανσερραϊκό και νίκη με 3-0 επι της Δόξας στην Δράμα! Οι «κόκκινοι» με την Ελληνική σύνθεση, έπαιξαν αρκετά καλά κατα διαστήματα και άρεσαν στον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες του γήπεδου της Δόξας. Ωραία στοιχεία δημιουργίας και πείσμα απο τους παίκτες, που δουλεύουν σκληρά για να είναι έτοιμος ο Πανσερραϊκός στο πρωτάθλημα.


3-0 με ουσία και θέαματικο ποδόσφαιρο!

Ο Πανσερραϊκός συνεχίζει να δουλεύει σκληρά και μεθοδικά στις προπονήσεις και τα αποτελέσματα τον δικαιώνουν στα φιλικά μέχρι στιγμής. Με απόλυτα ελληνική 11αδα και μια σύνθεση, που δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα κατάφερε να εντυπωσιάσει για περίπου 70’ λεπτά και να σκοράρει τρεις φόρες.

Η Δόξα Δράμας έχει δρόμο ακόμη μπροστά της αλλά έχει παίκτες καλούς για την Γ´ εθνική, που κόντρα στον Πανσερραϊκό προσπάθησαν αλλα δεν κατάφεραν κάτι παραπάνω απο μερικές ευκαιρίες.

Κάθετο παιχνίδι, φρεσκάδα και καλή κυκλοφορία, τα νέα στοιχεία που είδαμε.

Ο Πανσερραϊκός ξεκίνησε συγκεντρωμένα τον αγώνα και είχε την κατοχή της μπάλας, απο το πρώτο λεπτό. Η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας μας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, καταφέρνοντας να σκοράρει, ενώ μεσοαμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, με την αντίπαλη ομάδα, να μένει μακριά, απο την εστία του Κατσίκα.

Το ματς:

Μόλις στο 5′ ο Λιούμης άνοιξε το σκορ, μετά απο ωραίο συνδυασμό με τον Σοφιανό, ο οποίος με κάθετη πάσα, τρύπησε την άμυνα της Δόξας, μέσα στην περιοχή της και ο Λιούμης με ψύχραιμο πλασέ, έγραψε το 1-0.

Στο 11′ η Δόξα απάντησε μετά απο ένα σουτ και περίεργο γκελ της μπάλας, που έδιωξε ψύχραιμα ο Κατσίκας, ενώ ο Ανάκογλου λίγα λεπτά μετά, επιχείρησε ένα σουτ απο το ημικύκλιο της περιοχής που πέρασε δίπλα απο το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα της Δόξας.

Ο Πανσερραϊκός συνέχισε μέχρι το 25′, να έχει τον έλεγχο του αγώνα και να κυκλοφορεί με ωραίο τρόπο την μπάλα, πατώντας την αντίπαλη περιοχή, ενώ είχε καλό πρεσάρισμα ψηλά, μην επιτρέποντας στους παίκτες της Δόξας να δημιουργήσουν. Στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ο ρυθμός έπεσε και οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια με σκορ 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός, ξεκίνησε με αλλαγή του Γιαννακίδη, στην θέση του Καρασαλίδη και την ίδια Ελληνική 11αδά. Ο Λιούμης ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με γκολ στο 50′. Ύστερα απο κόντρα, του στρώθηκε η μπάλα και με ωραίο σουτ μέσα απο την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα του και έδωσε προβάδισμα δυο γκολ, στον Πανσερραϊκό.

Στο 56′ τα «λιοντάρια» πέτυχαν και τρίτο τέρμα, με τον ανεβασμένο Μασκανάκη, που με επιμονή και διπλή προσπάθεια, νίκησε τον Καράδαη και πανηγύρισε το 3-0. Λίγα λεπτά μετά, ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος πραγματοποίησε μαζεμένες αλλαγές.

Αποχώρησαν απο τον αγωνιστικό χώρο οι Δημητρίου, Πεταυράκης, Λιούμης, Ανάκογλου, Ζέρης, Σοφιανός, Μασκανάκης, Σιόντης. Τους αντικατέστησαν οι Παντεκίδης, Τσαγκαλίδης, Σαϊντ, Κανίς, Μούργος, Στίνα και Οικονόμου.

Το 0-3 ήταν το τελικό αποτέλεσμα με τους παίκτες του Πανσερραϊκού να είναι πολύ ευχαριστημένοι!

Η ομάδα του Πανσερραϊκού, θα αγωνιστεί ξανά σε φιλικό ματς, την επόμενη Κυριακή 4/9 στην Θεσσαλονίκη, απέναντι στην ομάδα του ΠΑΟΚ Β´.

 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ(Δ.Ελευθερόπουλος): (α΄ ημίχρονο): Κατσίκας, Πεταυράκης, Καρασαλίδης, Δημητρίου, Ζέρης, Καραμπέρης, Σιόντης, Μασκανάκης, Σοφιανός, Ανάκογλου, Λιούμης.

(β΄ ημίχρονο):Δεληγιαννίδης, Οικονόμου, Σιόντης, Κανίς, Μούργος, Στίνα, Σαΐντ, Παντεκίδης.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img