spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δυναμώνει ο Πανσερραϊκός! Ανακοίνωσε Μπαϊροβιτς και Αλί Μπάμπα

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Δύο μεταγραφές ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός στο 15΄ της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Πόντου, γνωρίζοντας την αποθέωση από τον κόσμο. Οι “κόκκινοι” απέκτησαν τον 27χρονο επιθετικό, πρώην αρχισκόρερ του ΑΟ Χανίων Αντμίρ Μπαϊροβιτς και τον 22χρονο πρώην μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης Αλί Μπάμπα, με τον Νιγηριανό να δίνει το παρών και στο γήπεδο. 

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις:

Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Admir Bajrovic. Ο 27χρονος Σουηδός επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας για 1,5 χρόνο και θα είναι διαθέσιμος από την 1η Ιανουαρίου.

Μίνι βιογραφικό:

Ο Admir Bajorovic γεννήθηκε στις 06 Αυγούστου 1995 στην Αλβέστα της Σουηδίας, έχει ύψος 1.81 εκ. και αγωνίζεται ως κεντρικός φορ. Τους προηγούμενους μήνες έπαιξε στην Ταϊλάνη με τη φανέλα της Σούκοτάϊ, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε τη σεζόν στα Χανιά όντας εκ των πρώτων σκόρερ στην Super League2 Betsson με 17 γκολ και 4 ασίστ σε 29 αγώνες.

Στην Ελλάδα έχει φορέσει επίσης τη φανέλα του Παναιτωλικού από το 2018 έως το 2020 στη Super League, έχοντας 44 συμμετοχές και 13 γκολ, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης με επιτυχία στη Ρουμανία με τη φανέλα της Σέπσι.

Σε ακόμη πιο νεαρή ηλικία έχει αγωνιστεί σε Γκέφλε, Εστερς, Λιουνγκσκίλε (Σουηδία), Φόλο (Νορβηγία) και Ναϊμέγκεν (Ολλανδία), Τρολχάταν (Σουηδία).

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img