spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Διπλή” νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός κόντρα στην Α.Ε.Σ και άλλαξε τα δεδομένα των playoffs !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Α.Ε ΣΕΡΡΩΝ  59-65  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Σπουδαία και κομβική νίκη πέτυχε ο Γυμναστικός το βράδυ της Πέμπτης στο κλειστό της Ομόνοιας όπου και αντιμετώπισε την Α.Ε.Σ σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι, που κρίθηκε στην αποφασιστικότητα και στο μεγαλύτερο “θέλω” των ταύρων, οι οποίοι με ήττα δεν είχαν ελπίδες εισόδου στα playoffs της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Οι παίχτες του Γιάννη Μπουτάκογλου όχι μόνο κατέκτησαν την νίκη, αλλά πήραν και την διαφορά της μεταξύ τους αναμέτρησης, αφού στο πρώτο παιχνίδι η Α.Ε.Σ είχε επικρατήσει με +4 (61-65).

Αναφορικά με το παιχνίδι, οι δυο ομάδες ξεκίνησαν μουδιασμένα και καμία δεν ξέφυγε της άλλης κάτι που αποτέλεσε εικόνα και της πρώτης και της δεύτερης περιόδου, με διαφορά ότι στο δεύτερο δεκάλεπτο ανέβηκε η επιθετική συγκομιδή. Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 31-31.

Στην επανάληψη, οι τυπικά φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και κάνοντας “ζημιά” στην γραμμή των ψηλών πήραν σημνατικό προβάδισμα 7 πόντων (45-52) για ένα τόσο κλειστό παιχνίδι. Οι παίχτες του Γιάννη Κακιούζη προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά ο Γ.Σ.Σ είχε απαντήσεις και άντεξε για να κατακτήσει αυτός την νίκη, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα του δώσει ακόμη και την 3η θέση στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, ότι καμία ομάδα δεν βρήκε τον στόχο έξω από τα 6.75μ. (!).

 Η καλή εμφάνιση των ψηλών, ο έλεγχος του ρυθμού, η άμυνα ζώνης και η καλή αμυντική προσέγγιση στον ταλαντούχο Καπετάκη διαμόρφωσαν μια πολύ καλή συνθήκη για τον Γυμναστικό που την εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο. Από την άλλη, η Α.Ε.Σ είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα κατακτήσει την 4η θέση, κάτι που ωστόσο θα μπορούσε να αποφύγει καθώς θα βρεθεί αντιμέτωπη με την ισχυρή Αγία Βαρβάρα.

Τα δεκάλεπτα: 11-13,31-31,45-52,59-65.

Α.Ε.Σ (Κακιούζης): Θεοδοσιάδης 10,Χατζόπουλος 9,Κακλίδης 5,Καπετάκης 16,Δημάδης 2,Θεοφανίδης 2, Γρηγοριάδης 3,Πεχλιβανίδης 3,Λάτσιος 2,Φαρδέλλας 8.

Γ.Σ Σέρρες (Μπουτάκογλου): Λαδιάς 3,Σιδερίδης 9,Σιδηρόπουλος 10,Μυλωνόπουλος 13,Χατζηανδρέου 6, Παλιαχάνης 15,Δούκας 9,Χασάπης,Γκολογκίνας.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img