spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Διέλυσε τον Γυμναστικό το Ρούπελ – Η εκπληκτική Ηράκλεια κέρδισε τις εντυπώσεις, αλλά η Α.Ε.Σ πανηγύρισε στο τέλος !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

ΡΟΥΠΕΛ  77-40  ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ

Ένα πάρα πολύ εύκολο απόγευμα είχε το Ρούπελ, που ξεπέρασε άνετα το εμπόδιο του Γυμναστικού και πηγαίνει στην Προσοτσάνη (καίγεται για νίκη για είσοδο στην 4άδα) στο εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής για να “κλειδώσει” την πρωτιά στον όμιλο. Οι γηπεδούχοι πραγματοποιώντας ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο σε άμυνα και επίθεση και βγάζοντας ενέργεια και στις δυο πλευρές του γηπέδου εξασφάλισαν μεγάλη διαφορά με αποτέλεσμα το δεύτερο μέρος να αποτελεί τυπική διαδικασία. 

Το δυναμικό ξεκίνημα με τον Κεμανετζή να βάζει την “σπίθα” οδήγησε σε ένα αρχικό 10-0 που οδήγησε τον Γιάννη Μπουτάκογλου σε εσπευσμένο τάιμ άουτ. Το Ρούπελ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και έκλεισε το πρώτο δεκάλεπτο στο 21-08. Οι “μπλε” δεν άφησαν το πόδι από το “γκάζι” και συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό παίρνοντας μεγάλη ώθηση από την άμυνα και βρίσκοντας σκορ από όλους τους παίχτες, προηγήθηκαν με 43-19 στην ανάπαυλα.

 Το παιχνίδι είχε πάρει τον δρόμο του με τους δυο προπονητές να χρησιμοποιούν όλους τους αθλητές τους και την ομάδα του Σιδηροκάστρου να πανηγυρίζει άλλη μια ευρεία εντός έδρας νίκη απέναντι στον 3ο στην βαθμολογία, Γυμναστικό. Με αυτή την νίκη το Ρούπελ ανέβηκε στο 12-1 και πηγαίνει πιθανότατα το ερχόμενο Σάββατο στην Προσοτσάνη για το διπλό πρωτιάς. Από την άλλη, ο Γυμναστικός παρουσίασε μια άσχημη εικόνα έχοντας όμως εξασφαλίσει την είσοδο του στην 4άδα (περιμένει να μάθει αν βγει 3ος η 4ος). Για άλλο ένα παιχνίδι, οι “μπλε” είχαν την σημαντική συμπαράσταση των φιλάθλων του.

Διαιτητές: Αλευράς – Νέδογλου Αρ.

Τα δεκάλεπτα: 21-08,43-19,54-23,77-40.

Ρούπελ (Κηρύκος): Κάτος 7(1), Φραγκούλης 7(1), Κεμανετζής 15(1), Δαλαγκόζης 13(1), Μπαζτέκας 2, Γιαννάτος 6, Παπαδόπουλος 10, Γεωργιανός 6(1), Ζωηρός 7, Λουλούδης 4.

Γ.Σ. Σέρρες (Μπουτάκογλου): Σιδερίδης 14(1), Λαδιάς 5(1), Παλιαχάνης 8, Δάγκουλας, Γκολογκίνας 4, Δάφκος, Χατζηανδρέου 4, Πεχλιβάνος 3, Σιδηρόπουλος, Χασάπης, Αναστασιάδης 2, Δούκας.

 

Α.Ε.Σ  58-56  ΗΡΑΚΛΕΙΑ

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε η Ηράκλεια στο τελευταίο της παιχνίδι για την φετινή χρονιά, αφού όχι μόνο κόντραρε την Α.Ε.Σ αλλά έφτασε πάρα πολύ κοντά και στο να κατακτήσει το ροζ φύλλο με την ομάδα του Γιάννη Κακιούζη να καταφέρνει να γυρίσει το παιχνίδι και να μην βρεθεί προ εκπλήξεως όσον αφορά την είσοδο στην 4άδα, που θα ξεκαθαρίσει στην εξ αναβολής αγωνιστική που έχει απομείνει (εντός έδρας με τον Αστέρα Καβάλας). 

Οι γηπεδούχοι ήταν το μεγάλο φαβορί για την νίκη, όμως από την αρχή έδειχναν να συναντούν δυσκολίες με τους φιλοξενούμενους να μένουν κοντά στο σκορ (21-15 δεκάλεπτο). Οι “γαλάζιοι” ανέβασαν την απόδοση τους και προηγήθηκαν με 36-26 στο ημίχρονο με αυτό που ακολούθησε στην 3η περίοδο να αφήνει έκπληκτους τους πάντες. Ένα επιμέρους 8-23 (!) με τρομερή ευστοχία από τους παίχτες του Σπύρου Ιωαννίδη έβαλε άλλα δεδομένα στο παιχνίδι, με το δεκάλεπτο να κλείνει στο 44-49. Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη όντας αυτή που είχε πραγματικό κίνητρο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και με οδηγό την άμυνα, κατέκτησε το ροζ φύλλο έστω και με πάρα πολύ κόπο. Σίγουρα, η Α.Ε.Σ θα πρέπει να παρουσιαστεί πολύ καλύτερη κόντρα στον Αστέρα για να διεκδικήσει την νίκη, που μπορεί και να μην χρειαστεί αν το πρωτοπόρο Ρούπελ πράξει το καθήκον του και κερδίσει στην Προσοτσάνη σε άλλη μια εξ αναβολής αναμέτρηση. 

Τα δεκάλεπτα: 21-15,36-26,44-49,58-56.

 

Τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής (18η)

Ρούπελ  77-40  Γ.Σ Σέρρες

Α.Ε.Σ  58-56  Ηράκλεια

Μακεδόνες Κρηνίδων  –  Προσοτσάνη

Αστέρας Καβάλας  –  Τιτάνες Δράμας

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img