spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δερμιτζάκης: “Κίνητρο η ΑΕΚ, μόνο κέρδος από αυτά τα ματς”

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη στην Cosmote TV μετά το τέλος του αγώνα Απόλλων Πόντου-Πανσερραϊκός 0-1.

“Μετά την ολοκλήρωση του πρώτου παιχνιδιού στην έδρα μας, το σκορ μας έδινε τη δυνατότητα μιας διαχείρισης του επαναληπτικού, κάτι που σημαίνει ότι δώσαμε τη δυνατότητα σε παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής, σε παιδιά που γυρνούσαν από τραυματισμό, αλλά και σε νέα μεταγραφικά αποκτήματα να πάρουν ρυθμό και χρόνο.

Δε μπορώ να πω ότι ήμασταν μια ομάδα που είχαμε ρυθμό μέσα στο παιχνίδι μας γιατί για πρώτη φορά έπαιξαν οι παίκτες μεταξύ τους, αλλά αυτό που θέλαμε ήταν να κερδίσουμε, με τη νίκη να μας δίνει την πρόκριση για την επόμενη φάση και φυσικά να κάναμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα δίναμε και χρόνο συμμετοχής.

Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι μεγάλη υπόθεση για μια ομάδα να πάει στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και μάλιστα να είναι η μοναδική ομάδα από τη Superleague 2. Και θα έλεγα ότι το μεγάλο κίνητρο ήταν ο επόμενος αντίπαλος που είναι μια μεγάλη ομάδα, όπως η ΑΕΚ και μια ομάδα που ίσως παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, που για μας μόνο κέρδος θα υπάρχει από αυτές τις αναμετρήσεις.

Να δώσω τα συγχαρητήριά μου και στην ομάδα του Παραλιμνίου γιατί πραγματικά είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και φαίνεται ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά όλα αυτά τα χρόνια. Κάτι γίνεται στο Νομό Σερρών και αυτό το δείχνει το ότι στις οκτώ ομάδες οι οποίες πάνε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας είναι δύο ομάδες από το νομό και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους γι’ αυτό. Και να συνεχίσουν γιατί θεωρώ ότι υπάρχει παρόν, αλλά σίγουρα υπάρχει και μέλλον”.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img