spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δερμιτζάκης: “Κάποιες φορές το αποτέλεσμα είναι αυτό που σε πάει κοντά στον στόχο”

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Διαβάστε τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη στην συνέντευξη τύπου του αγώνα Λάρισα-Πανσερραϊκός.

«Ήταν ένα ντέρμπι, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας και για τις δύο ομάδες. Πέρα από το βαθμολογικό ενδιάφεραν, ήταν και ένα ματς αποδείξεων. Περισσότερο όμως είχαν να κάνουν με την ΑΕΛ κι όχι με εμάς. Εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάμε τους εαυτούς μας για να πετύχουμε στο τέλος τον στόχο μας. Ξέραμε ότι για την ΑΕΛ η νίκη ήταν μονόδρομος και το είδαμε με την επιλογή προσώπων, αλλά και σχηματισμού, αλλά ήμασταν έτοιμοι. Έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, που έπαιξε ρόλο ο καιρός, κυρίως ο αέρας και όχι τόσο η βροχή.

Υπήρξε νευρικότητα, πίεση και άγχος, αλλά εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε όσο καλύτερα, αλλά δεν το καταφέραμε. Περιοριστήκαμε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι που είναι δυνατό του Πανσερραϊκού. Δεν είμαι λάτρης, αλλά δυστυχώς πρωταθλήματα δίνουν οι άμυνες. Το παιχνίδι δεν μας βγήκε επιθετικά, καθώς χάναμε μονομαχίες ενώ κλέβαμε μπάλες στο επιθετικό τρίτο δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι. Η ΑΕΛ έπαιξε ρόλο σ’ αυτό γιατί ήταν καλή σ’ αυτό το κομμάτι και μας πίεσε όσο μπορούσε. Πήραμε όμως σχετικά εύκολα το βαθμό για ένα ντέρμπι, που μας δίνει τη δυνατότητα να είμαστε ακόμα πιο κοντά στο στόχο που έχουμε βάλει.

Έχω παίξει παιχνίδια που ήμουν καλύτερος από τον αντίπαλο, αλλά δεν πήρα τίποτα. Και πιο σημαντικά από το σημερινό. Καλό είναι να προσπαθούμε και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά κάποιες φορές προσπαθείς για το αποτέλεσμα που είναι αυτό που σε πάει πιο κοντά στον στόχο.

Είμαστε μία ομάδα που έκανε 13 συνεχόμενες νίκες. Στα 13 κρατήσαμε το μηδέν. Όλα αυτά τα λέω για να δείτε τη μεγάλη προσπάθεια και δουλειά που έχει γίνει από όλους στο σύλλογο. Είναι κάτι που εύχομαι να το πετύχει και η ΑΕΛ γιατί τότε θα καταλάβει τι έχουμε δημιουργήσει. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί ήρθαμε για δύο αποτελέσματα και κοιτάμε το επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Πόντου στην έδρα μας. Να ευχαριστήσουμε την ΠΑΕ ΑΕΛ για άψογη φιλοξενία που έδωσε στον Πανσερραϊκό».

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img