spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δανεικός στον Μακεδονικό ο Λιούμης

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Στον Μακεδονικό θα συνεχίσει την καριέρα του, τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν ο Θάνος Λιούμης. Ο νεαρός επιθετικός του Πανσερραϊκού παραχωρήθηκε δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης για να πάρει ματς στα πόδια του, καθώς στους “κόκκινους” δεν θα έβρισκε πλέον τον χρόνο συμμετοχής που όλοι θα ήθελαν και κρίθηκε σκόπιμο να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα μπορεί να αγωνιστεί πιο εύκολα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Μακεδονικού:

Η ΠΑΕ Μακεδονικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Θανάση Λιούμη από τον Πανσερραϊκό, υπό μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν 2022/23.

Ο 22χρονος (4/6/2002) υψηλόσωμος (1.90μ.) επιθετικός έμαθε ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομών του Παναθηναϊκού, έχοντας 5 συμμετοχές στο πρωτάθλημα Super League 2 Κ19 σε ηλικία 17 ετών. Έπειτα υπέγραψε στον Πανιώνιο, με τον οποίο διήνυσε στην Γ Εθνική δύο εξόχως παραγωγικές σεζόν (10 γκολ και πρωτάθλημα στην πρώτη, 14 γκολ στην δεύτερη!

Οι εμφανίσεις του προσέλκυσαν τα βλέμματα συλλόγων από μεγαλύτερες κατηγορίες και ο Πανσερραϊκός ήταν αυτός που τον έντυσε τελικά στα δικά του χρώματα, το περασμένο καλοκαίρι. Με τους Σερραίους, ο Λιούμης κατέγραψε έως τώρα δύο συμμετοχές ως αλλαγή (στον αγώνα Κυπέλλου με το Αιγάλεω και στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ηρακλή).

Στο υπόλοιπο της σεζόν 2022/23, ο Αθηναίος επιθετικός θα αναζητήσει την αναζωπύρωση της σχέσης του με τα αντίπαλα δίχτυα φορώντας τα «πράσινα» του Μακεδονικού, από τον οποίο αποκτήθηκε υπό μορφή δανεισμού.

Η διοίκηση του συλλόγου καλωσορίζει τον Θανάση στην μεγάλη «πράσινη» οικογένεια και του εύχεται υγιή και επιτυχημένη θητεία στην ομάδα!

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img