spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Δαμιανάκου: “Αλλάξαμε τελείως την εικόνα μας στο δεύτερο μέρος και κερδίσαμε”!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανσερραϊκού επέστρεψε στις νίκες έστω και με μεγάλη δυσκολία απέναντι στην Ιερισσό, ωστόσο είχε 4 ελλείψεις βασικών παικτριών. Οι “κόκκινες” βρήκαν τον τρόπο και κατέκτησαν το ροζ φύλλο στρέφοντας πλέον την προσοχή τους στο παιχνίδι με το Πανόραμα.

Η νεαρή παίκτρια του Πανσερραϊκού, Μαρία Δαμιανάκου μιλάει στο SSN και μας δίνει την δική της οπτική γωνία για το παιχνίδι της Κυριακής και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά…

Ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα έδωσε δικαιώματα στις φιλοξενούμενες. Επηρεάστηκε η ομάδα από τις πολλές και σημαντικές ελλείψεις;
Ξεκινήσαμε πολύ νωθρά στην αρχή του παιχνιδιού και αυτό φάνηκε και στις 2 μεριές του γηπέδου. Ήμασταν αρκετά άστοχες στην επίθεση, στην άμυνα δεν είχαμε σωστή επικοινωνία, χάσαμε και αρκετά ριμπάουντ και αυτό οδήγησε τις φιλοξενούμενες σε εύκολα καλάθια. Σίγουρα επηρεαστήκαμε από τις απώλειες, καθώς στην αποστολή είχαμε 6 νεανίδες, οι οποίες είχαν τον δικό τους αγώνα χθες. Παρόλα αυτά το παλέψαμε και ξεκινήσαμε να βρίσκουμε λύσεις επιθετικά και αμυντικά.
Τι άλλαξε στο δεύτερο μέρος και ειδικότερα στο τρίτο δεκάλεπτο που αποδεικνύεται καλό για τον Πανσερραϊκό.
Καθαρίσαμε το μυαλό μας και προσπαθήσαμε να αφήσουμε πίσω το πρώτο ημίχρονο. Μπήκαμε πιο αποφασισμένες στο δεύτερο ημίχρονο, πιστέψαμε περισσότερο στα σουτ μας και με σωστή κυκλοφορία και επιλογές στην επίθεση καταφέραμε να βάλουμε εύκολα καλάθια. Αλλάξαμε την άμυνα μας από μαν του μαν σε άμυνα ζώνης, κλείσαμε τους διαδρόμους, πήραμε τα ριμπάουντ, επικοινωνήσαμε καλύτερα μεταξύ μας και όλο αυτό οδήγησε στη νίκη της ομάδας μας.
Την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζετε το Πανόραμα, που βρίσκεται πιο χαμηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Που πρέπει να δώσει έμφαση η ομάδα για να χτίσει ένα καλό σερί;
Το Πανόραμα είναι μια εξίσου καλή και ισάξια ομάδα που στον πρώτο γύρο μας δυσκόλεψε. Σίγουρα δεν θα είναι ένα «εύκολο» παιχνίδι. Πρέπει να μπουμε από την αρχή δυνατά και αποφασισμένα στο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένες και ενωμένες από την αρχή μέχρι το τέλος, να τρέξουμε, να βάλουμε εύκολα καλάθια , να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να πάρουμε τα ριμπάουντ ώστε να φτάσουμε στη νίκη.
*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr
- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img