spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γ. Μυστακίδης: ΄΄Σκλήρη δουλειά για έναν Πανσερραϊκό…πρωταγωνιστή”

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

O Γιάννης Μυστακίδης, αποκτήθηκε το φετινό καλοκαίρι απο τον Πανσερραϊκό, ως μια προσθήκη, που μπορεί να αποδώσει σημαντικά αγωνιστικά οφέλη, για τα «λιοντάρια» αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο άσος των «κόκκινων», δουλεύει σκληρά τους τελευταίους μήνες, ώστε να επιστρέψει στην καταπληκτική κατάσταση, που ήταν πριν μερικά χρόνια, όπου και ανέδειξε το ιδιαίτερο ταλέντο του, φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός εξτρέμ, μίλησε στον καλό δημοσιογράφο Χάρη Δημάρα και την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Metropolis 95,5.

Αναλυτικά όσα συζήτησαν οι Χάρης Δημαράς και Γιάννης Μυστακίδης:

Αρχικά ανέφερε για τον ίδιο: «Μου έκανε καλό η προηγούμενη χρονιά, έκατσα σκέφτηκα κάποια πράγματα για εμένα και φέτος αυτό μου βγαίνει. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα, από την πρώτη στιγμή που ενδιαφέρθηκαν βλέπω ένα σοβαρό κλαμπ, είναι αυτό που έψαχνα και η ομάδα με τόσο καλούς ποδοσφαιριστές, το μεράκι του προέδρου και τον προπονητή, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να πρωταγωνιστήσει».

Στη συνέχεια για τον ανταγωνισμό στη Superleague 2, ανέφερε: «Χρειαζόμαστε καλούς αντιπάλους, αλλά εμείς έχουμε βάλει τις βάσεις, έχουμε φιλικά παιχνίδια και όλοι οι ποδοσφαιριστές ανταπεξέρχονται σε αυτό που θέλει ο προπονητής. Υπάρχει εμπειρία, υπάρχουν ποδοσφαιριστές με παραστάσεις από τη Superleague 1, αλλά και πολύ καλοί νεαροί ποδοσφαιριστές».

Για τα προηγούμενα χρόνια: «Κάθε ποδοσφαιριστής έχει τα σκαμπανεβάσματα, το σημαντικό είναι να ξέρεις που βρίσκεσαι, το θέμα είναι να μην τα παρατάς ποτέ και εγώ είμαι τέτοιος τύπος. Δούλεψα όλο το καλοκαίρι, δεν έκανα καθόλου διακοπές για να δουλέψω με τον εαυτό μου».

Για την έξτρα δουλειά που έκανε με τον Κούτσια: «Είναι φίλος μου ο Γιώργος, κάναμε μαζί προπονήσεις το καλοκαίρι, είναι ένα παιδί χαμηλών τόνων, που του ανήκει το μέλλον.

Για την παρουσία του στον Δικέφαλο: «Τα όσα έγιναν στο παρελθόν είναι για να βρίσκονται στο παρελθόν, αν δεν γινόταν ο τραυματισμός θα ήταν διαφορετικά».

Για τον ευρωπαϊκό αγώνα του Άρη: «Πρέπει να στηρίζουμε τις ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη και αυτό θα κάνω και εγώ, πρέπει οι ελληνικές ομάδες να προχωρούν».

Για τους προπονητές που έχει συνεργαστεί στον ΠΑΟΚ: «Ο Τούντορ είναι αυτός που με πίστεψε από εκεί που δεν με πίστευε κανένας, θα τον έχω πάντα στην καρδιά μου, όπως και ο Βλάνταν Ίβιτς, αλλά και ο Άγγελος Αναστασιάδης με τον οποίο είχα υπογράψει το πρώτο μου συμβόλαιο. Από πρώην συμπαίκτες κάνω παρέα με τον Κίτσιου, τον Χατζηισαΐα. τον Κλάους και τον Τσίμιροτ».

Ενώ ακόμα πρόσθεσε για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίζονται στην Ελλάδα: «Δεν είναι καλό δείγμα αυτό, το ελληνικό ποδόσφαιρο και το ταλέντο δεν πρωταγωνιστεί με τα παιδιά να βρίσκονται στο εξωτερικό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες και θα έπρεπε να παίρνουν περισσότερες ευκαιρίες, γιατί αυτά τα παιδιά αγαπάνε την ομάδα. Στο εξωτερικό ένα παιδί στα 18 του είναι έτοιμος ποδοσφαιριστής».

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img