spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γρήγορη και σημαντική η πρώτη κίνηση του Ρούπελ με την επιστροφή του Δαμιανάκου !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Η άνοδος του Ρούπελ στις Εθνικές κατηγορίες μετά από 13 χρόνια πανηγυρίστηκε και ακόμη πανηγυρίζεται στο Σιδηρόκαστρο, ενώ μάλιστα ετοιμάζεται και φιέστα τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας τρέχουν ήδη την επόμενη ημέρα.

Μπορεί το θέμα προπονητή να μην έχει ξεκαθαρίσει και να αναμένεται να παρουσιάσει εξέλιξη μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, αλλά αυτό δεν κράτησε πίσω την επιστροφή του 23χρονου power forward, Δαμιανάκου Χρήστου. Πρόκειται για έναν αθλητή, που μέχρι την ηλικία των 18 ετών αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα της ομάδας του Ρούπελ, ενώ στην συνέχεια έφυγε στην Αθήνα όπου συνδύασε το μπάσκετ (Τρίτωνας, Ίκαρος Νέας Σμύρνης) με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας…

Ο Α.Γ.Σ.Σ “ΤΟ ΡΟΥΠΕΛ” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του Δαμιανάκου Χρήστου στην ομάδα μας και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την πρώτη του ομάδα.

Ο 22χρονος power forward (1.97μ.), που μεγάλωσε στην ακαδημία της ομάδας και είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στα παιδικο-εφηβικά και στο ανδρικό τμήμα, έφυγε στην ηλικία των 18 στην Αθήνα, όπου συνδύασε το μπάσκετ με τις φοιτητικές του υποχρεώσεις. Εκεί, αγωνίστηκε για μια 3ετία στον Τρίτωνα, με την 2η χρονιά να είναι και η πιο εποικοδομητική του (Β’Εθνική). Έπειτα, πήρε μεταγραφή στον Ίκαρο Νέας Σμύρνης (Α’ ΕΣΚΑΝΑ), όπου την φετινή χρονιά είχε πρωταγωνιστικό ρόλο με την ομάδα του να καταλαμβάνει την 8η θέση στο πρωτάθλημα. Πλέον, επιστρέφει στο Ρούπελ με σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.

Βιογραφικό

Ρούπελ Σιδηροκάστρου (Παιδικό-Εφηβικό-ΕΚΑΣΑΜΑΘ)

2017-20 Τρίτων (Β’ Εθνική – Α2 Εθνική κατηγορία)

2020-22 Ίκαρος Νέας Σμύρνης (Α’ ΕΣΚΑΝΑ)

Χρήστο, καλωσόρισες και πάλι στην οικογένεια του Ρούπελ !

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img