spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γκέκα: “Θέληση και συγκέντρωση μας έδωσαν την νίκη” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μια ημέρα μετά την εκτός έδρας νίκη των γυναικών του Πανσερραϊκού, η υψηλόσωμη σέντερ των “λιονταριών” Κατερίνα Γκέκα μιλάει στο SSN για το παιχνίδι της Κυριακής, αναλύει τι πήγε καλά και τι όχι και μας τονίζει τι πρέπει να κάνει η ομάδα της για να συνεχίσει σε αυτό τον δρόμο ακόμη και κόντρα σε ομάδες μεγαλύτερων “ταχυτήτων”.

Αναλυτικά…

Εκτός έδρας νίκη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απέναντι σε μια ομάδα που έψαχνε εναγωνίως ένα θετικό αποτέλεσμα. Ένα σχόλιο για αυτό…

Εκτός έδρας νίκη όντως μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα ..ήταν ένα ματς το οποίο θέλαμε και οι δυο ομάδες εξίσου πολύ ..μπήκαμε αποφασισμένες από την πρώτη στιγμή μέσα στο γήπεδο , είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας , παίξαμε ανταγωνιστική άμυνα έτσι και κερδίσαμε.

Ποιο θεωρείς σημείο κλειδί για να έρθει η νίκη, που σας δίνει ακόμη καλύτερη ψυχολογία ενόψει του ρεπό της επόμενης αγωνιστικής ?

Αυτό που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην νίκη μας είναι ότι ήμασταν συγκεντρωμένες , αποφασισμένες και διαβασμένες . Σημαντικό ρόλο έπαιξε ότι σε αυτό το ματς δεν είχαμε πολλές απώλειες παρά μόνο την σημαντική απουσία της Νίκη Χωλοπούλου.

Σε ποιον τομέα χρειάζεται να δουλέψει η ομάδα αυτό το διάστημα για να βάλει δύσκολα και γιατί όχι και να κερδίσει μια ομάδα σαν τον Παναθλητικό ?

Με τα δικά μου μάτια θεωρώ ότι η ομάδα καθημερινά προσπαθεί να βελτιωθεί με τις προπονήσεις αλλά όπως γνωρίζετε σε ένα ματς παίζουν σημαντικό ρόλο και εξωτερικοί παράγοντες όπως είναι οι φίλαθλοι η υγεία του αθλητή κ.α . Εμείς αυτό που οφείλουμε είναι να προσπαθούμε να προπονούμαστε καθημερινά ώστε να βελτιώνουμε τα λάθη μας και να είστε σίγουροι πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img