spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για το “μπαμ” ο Γυμναστικός… Να φανεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει την ισοφάριση η Α.Ε.Σ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

02/04 ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ – Γ.Σ ΣΕΡΡΕΣ 17:00

Έτοιμος για την μεγάλη πρόκληση είναι ο Γυμναστικός, ο οποίος καλείται να κάνει την υπέρβαση και να κάνει το μπρεικ στην σειρά παίρνοντας την πρόκριση στην τελική φάση. Οι “ταύροι” έχουν πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του αυριανού παιχνιδιού, με τους γηπεδούχους να έχουν το άγχος.

Σε ένα παιχνίδι που είναι το αουτσάιντερ, οι παίχτες του Γιάννη Μπουτάκογλου καλούνται να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης για να προβληματίσουν τους Καβαλιώτες, οι οποίοι είχαν κερδίσει εύκολα στο πρώτο παιχνίδι στην Καβάλα. Ο coach των “πράσινων” περιμένει ακόμη τους Σιδηρόπουλο και Δούκα, με την κατάσταση τους να ξεκαθαρίζει μέσα στην ημέρα.

Το τζάμπολ του μεγάλου παιχνιδιού, που θα κρίνει και το τρίτο εισιτήριο της τελικής φάσης έχει οριστεί στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου, ενώ θα υπάρχει και live streaming από το κανάλι της Αγίας Βαρβάρας στο YouTube.

03/04 Α.Ε ΣΕΡΡΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΦΕΡΩΝ 15:00

Μετά την ήττα στις Φέρες για το πρώτο παιχνίδι, η σειρά μεταφέρεται στις Σέρρες με την Α.Ε.Σ να υποδέχεται την Θύελλα (03/03, 15:00) με στόχο να εμφανιστεί ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί. Από την άλλη, η Θύελλα με νίκη εξασφαλίζει το εισιτήριο της τελικής φάσης.

Βέβαια, για άλλο ένα Σαββατοκύριακο η ομάδα του Γιάννη Κακιουζη παίζει και για το εφηβικό πρωτάθλημα στο οποίο και έχει δώσει μεγάλη βάση (με νίκη το Σάββατο στην Καβάλα θα στεφθεί πρωταθλήτρια ΕΚΑΣΑΜΑΘ) και ως εκ τούτου η Κυριακάτικη αναμέτρηση περνάει σε δεύτερη μοίρα. Αυτό δεν σημαίνει, ωστόσο πως η Α.Ε.Σ δεν θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό για μια νίκη στο γήπεδο της στην ημιτελική φάση. Νέδογλου και Τσακιρίδης θα διευθύνουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img