spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για την πρόκριση το Ρούπελ, για την ισοφάριση ο Γ.Σ Σερρών, δύσκολη αρχή για Α.Ε.Σ!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

26/03 Γ.Σ Σέρρες – Αγία Βαρβάρα 19:00 (0-1)

Έτοιμος για να υποδεχτεί την Αγία Βαρβάρα, να είναι ανταγωνιστικός και να στείλει την σειρά σε τρίτο παιχνίδι είναι ο Γυμναστικός. Οι “ταύροι” μετά την ήττα στην Καβάλα δεν έχουν περιθώρια για νέα ήττα αν δεν θέλουν να τελειώσει από τώρα η χρονιά για αυτούς.

Η ομάδα του Γιάννη Μπουτάκογλου καλείται να παρουσιαστεί καλύτερη στο παιχνίδι του Σαββάτου (19:00, κλειστό Ομόνοιας) για να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνος. Πρόκειται για ένα παιχνίδι do or die για τους “πράσινους” με τον coach Μπουτ να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή Μυλωνόπουλο και Χατζηανδρέου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι με τα νέα μέτρα η πληρότητα ανέβηκε στο 100%. Επομένως, ο Γυμναστικός θα έχει την στήριξη του κόσμου για να πετύχει το 1-1 στην σειρά.

1ο παιχνίδι: Αγία Βαρβάρα 76-58 Γ.Σ Σερρών

26/03 Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης – Ρούπελ 20:00 (0-1)

Να τελειώσει με την πρόκριση θέλει το Ρούπελ, το οποίο ταξιδεύει στην Αλεξανδρούπολη για να αντιμετωπίσει την Ολυμπιάδα. Οι “μπλε” μια εβδομάδα μετά το 73-51 στο γήπεδο της Ηράκλειας έχουν μπροστά τους μια δύσκολη αποστολή με μοναδικό όμως στόχο το 2-0 στην σειρά και την πρόκριση στην τελική φάση.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν προς το παρόν στις τάξεις του Ρούπελ, το οποίο προετοιμάστηκε για το Σαββατιάτικο παιχνίδι, που είναι προγραμματισμένο για τις 20:00. Οι παίχτες του Νίκου Κηρυκου σίγουρα θα χρειαστεί να μπουν αποφασιστικά από την αρχή για να μην δώσουν δικαιώματα στους Θρακιώτες, που έδειξαν καλά στοιχεία στο πρώτο παιχνίδι. Και σε livestreaming θα μεταδοθεί το παιχνίδι από το σαιτ dodekamemia.gr

1ο παιχνίδι: Ρούπελ – Ολυμπιάδα 73-51

 

27/03 Θύελλα Φερών – Α.Ε.Σ 15:00

Μια ημέρα μετά την κομβική εντός έδρας μάχη με τον ΓΑΣ Κομοτηνής για το εφηβικό πρωτάθλημα, η ομάδα της Α.Ε.Σ ταξιδεύει στις μακρινές Φέρες για να αντιμετωπίσει στο πρώτο παιχνίδι της ημιτελικής φάσης την τοπική ομάδα, που έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Η ομάδα του Γιάννη Κακιούζη θέλει να είναι ανταγωνιστική και να διεκδικήσει ότι της αναλογεί γνωρίζοντας, ωστόσο ότι οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί και έχουν το μεγαλύτερο κίνητρο για την πρόκριση στην τελική φάση. Όπως είναι φυσιολογικό, η Α.Ε.Σ έχει ρίξει περισσότερο το “βάρος” στο πρωτάθλημα Εφήβων που προπορευεται και είναι πολύ κοντά στην κατάκτηση της 1ης θέσης στην ΕΚΑΣΑΜΑΘ και αυτός είναι και ο λόγος που αναβλήθηκε το παιχνίδι της 1ης αναμέτρησης μεταξύ των δυο ομάδων.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img