spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για την πρόκριση κόντρα στο Πανόραμα οι “λιονταρίνες” (21/09, 19:45) στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μετά την μεγάλη νίκη – πρόκριση στην Καβάλα κόντρα στους Πάνθηρες (44-58) την περασμένη Κυριακή, οι γυναίκες του Πανσερραϊκού ετοιμάζονται για το δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι Κυπέλλου. Την Τετάρτη (21/09, 19:45 ΔΑΚ Σερρών), οι “λιονταρίνες” υποδέχονται το Πανόραμα λίγη ώρα μετά το Πανσερραϊκός – Δόξα Λευκάδας για την Α’ Φάση του Κυπέλλου Ανδρών (17:00).

Με την Μαρία Χωλοπούλου να μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων, αλλά να μην υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι από τον coach Ρούλη και την Γκέγκα να παραμένει αμφίβολη, οι “κόκκινες” θέλουν μια ακόμη νίκη – πρόκριση, στο πρώτο επίσημο παιχνίδι στην έδρα τους μαζί με τον κόσμο στο πλευρό τους. Από την άλλη, το Πανόραμα όπως και πέρυσι αποτελεί μια πολύ αξιόλογη ομάδα, που μπορεί να κάνει την “ζημιά” ωστόσο δεν αποτελεί φόβητρο έχοντας προκριθεί στην επόμενη φάση χάρη στην πρόκριση επί της Νεάπολης με 50-56.

 Σε περίπτωση νίκης, οι “λιονταρίνες” θα υποδεχτούν την Ολύμπια Λάρισας στο ΔΑΚ Σερρών την Κυριακή (25/09) για την επόμενη φάση του θεσμού. Το Σερραϊκό κοινό αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν αύριο στις κερκίδες της Κοιλάδας με στόχο να ωθήσει την ομάδα του Πανσερραϊκού σε ακόμη μια πρόκριση.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img