spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Για την ισοφάριση πηγαίνουν στο “Nick Galis Hall” οι γυναίκες του Πανσερραϊκού (2/4, 13:00) !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


ΆΡΗΣ
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  (1-0)

Μια εβδομάδα μετά την εντός έδρας ήττα από τον ισχυρό Άρη ( Υπέκυψαν στον ανώτερο Άρη οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, που πρέπει να κάνουν μεγάλη υπέρβαση για την πρόκριση !, ) οι “λιονταρίνες” πηγαίνουν στο Αλεξάνδρειο με στόχο να παρουσιαστούν ανταγωνιστικές και να διεκδικήσουν την νίκη ισοφαρίζοντας την σειρά και στέλνοντας την σε τρίτο παιχνίδι.

Η προετοιμασία του Πανσερραϊκού είχε αρκετά προβλήματα με τον coach Ρούλη ωστόσο να υπολογίζει σε όλες τις αθλήτριες του και να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για την συμμετοχή όλων γνωρίζοντας πως η ομάδα του θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Το έργο του Πανσερραϊκού έτσι και αλλιώς είναι εξαιρετικά δύσκολο με τον Άρη να επιθυμεί να τελειώσει στην έδρα του την σειρά και να προκριθεί στην τελική φάση των play off , εκεί όπου θα διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Σε περίπτωση νίκης των “λιονταρίνων” θα χρειαστεί και 3ος αγώνας, όπου θα διεξαχθεί και πάλι στο Αλεξάνδρειο (5/4, 21:00). Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 13:00 με διαιτητές τους Χάνο – Παπαδόπουλο Γρ.

 

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img