spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γεωργιανός: “Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, περιμένουμε την στήριξη του κόσμου μας” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img


Δυο ημέρες πριν το τζάμπολ κόντρα στους Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, ο αρχηγός του Πανσερραϊκού μίλησε στο SSN για το επικείμενο παιχνίδι και για την στήριξη που χρειάζεται η ομάδα. Ο έμπειρος point guard, Παντελής Γεωργιανός στάθηκε στον παράγοντα έδρα, στην βελτίωση της ομάδας παιχνίδι με το παιχνίδι ενώ απηύθυνε κάλεσμα στο φίλαθλο κοινό για το παιχνίδι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Σερρών “Ιωάννης Τσιντσάρης”.

Δύο λόγια για το ντέρμπι που έρχεται. Που εστιάζετε ;

Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα Πεύκα είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με έμπειρους και καλούς παίχτες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις τω τελευταίων παιχνιδιών. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να επιβάλουμε τον ρυθμό μας. Επίσης, θα πρέπει να περιορίσουμε τα καλά στοιχεία του αντιπάλου .

Σαν αρχηγός της ομάδας και παίχτης του Πανσερραϊκού εδώ και 4 χρόνια, τι θα έλεγες στον κόσμο της ομάδας για το παιχνίδι του Σαββάτου ;

Έχουμε δουλέψει πολύ καλά σαν ομάδα όλο αυτό το διάστημα. Πάρα τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, δείξαμε χαρακτήρα και καταφέραμε να συνέλθουμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι εμφανιζόμαστε καλύτεροι και θα θέλαμε πολύ την βοήθεια του κόσμου μας ώστε να φτάσουμε στο νικηφόρο αποτελέσματα. Εμείς από την πλευρά μας θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να τους κάνουμε χαρούμενους.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img