spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γεωργιανός: “Από την άμυνα πήραμε την νίκη, μην μας ξεγελάνε τα άσχημα αποτελέσματα του Μακεδονικού”!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο αρχηγός των “λιονταριών”, Παντελής Γεωργιανός πραγματοποίησε άλλη μια καλή εμφάνιση, στην νίκη απέναντι στον Πολύγυρο με 64-45. Ο 30χρονος point guard στάθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία, στον αξιόλογο β’ γύρο, ενώ δεν έλειψε να συγχαρεί και αυτός με την σειρά του την εφηβική ομάδα της Α.Ε.Σ για την πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Αναλυτικά…

Συγχαρητήρια για την νίκη. Ήταν η 3η διαδοχική επικράτηση και 11η συνολικά στο πρωτάθλημα χάρη στον πολύ καλό β’ γύρο. Ένα σχόλιο για το παιχνίδι..

Στον δεύτερο γύρο έχουμε μια αξιόλογη πορεία και αυτό οφείλεται στην καλή δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Όσο αναφορά το χθεσινό παιχνίδι είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και χτίσαμε μια καλή διαφορά. Στην δεύτερη και τρίτη περίοδο δεν μπήκαμε τόσο συγκεντρωμένοι και το παιχνίδι ισορρόπησε. Στο τέταρτο 10λεπτο παίξαμε πολύ καλή άμυνα που μας βοήθησε και στην επιθετική μας λειτουργία.

Τι συνέβη στην 4η περίοδο και οδήγησε σε αυτό το ξέσπασμα και την μεγάλη διαφορά στο φινάλε;

Στο τελευταία δεκάλεπτο είχαμε το καθαρό μυαλό να ακούσουμε τις οδηγίες των προπονητών και την
δύναμη, ψυχική και σωματική για να σκοράρουμε εύκολους πόντους και να πάρουμε την διαφορά.

Παιχνίδι στις διακοπές του Πάσχα (Μ.Τετάρτη) σε διάστημα 3 ημερών. Αντίπαλος σας ο Μακεδονικός, μια ομάδα που έχει χάσει τον προσανατολισμό της το τελευταίο διάστημα. Ένα σχόλιο για το επόμενο παιχνίδι..

Την Τετάρτη έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έχουμε λίγες μέρες να ετοιμαστούμε. Ο Μακεδονικός από την αρχή του πρωταθλήματος βρίσκεται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και δεν πρέπει να μας ξεγελάνε τα τελευταία του άσχημα αποτελέσματα. Πρέπει, να είμαστε πολύ σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε το προπονητικό πλάνο για να διεκδικησουμε την νίκη.
Τέλος, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στην εφηβική ομάδα της ΑΕΣ για την πρόκριση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Καλό Πάσχα με υγεία σε όλους.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

**By Θοδωρής Δαλαγκόζης

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img