spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Γεμίζουμε & κοκκινίζουμε το γήπεδο στη φιέστα! 5 ευρώ γενική είσοδο ανακοίνωσε η ΠΑΕ

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β΄ την Τετάρτη 31 Μαΐου, ανήμερα των 59ων γενεθλίων του, στις 19:00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, για την 28η αγωνιστική της Super League 2 Betsson και εμείς δεν έχουμε παρά να στηρίξουμε την ομάδα, να γεμίσουμε και να κοκκινίσουμε τον λάκκο των λεόντων.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα θα ξεκινήσει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, με παρουσιαστή τον Σερραίο κωμικό, Youtuber και φίλαθλο της ομάδας Γιώργο Βαγιάτα και η οποία θα κορυφωθεί με την απονομή του Κυπέλλου από τον Πρόεδρο της Super League 2.

Σε μία ημέρα που η ομάδα  θα πανηγυρίσει με τον πιο επίσημο τρόπο την επιστροφή της στην Super League μετά την αγωνιστική περίοδο 2010-11 και ταυτόχρονα το 5ο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής-Super League 2 στην ιστορία της, απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους Σερραίους για να ζήσουμε #ΜΑΖΙ το τέλος αυτού του ταξιδιού.

Σε μία ημέρα που έχουν σκοπό να σας μείνει αξέχαστη, με εκπλήξεις εντός και εκτός γηπέδου, όλοι θέλουμε μικροί και μεγάλοι να ντυθείτε στα κόκκινα και όλοι #ΜΑΖΙ να βάλουμε “φωτιά” στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

¨Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ενημερώνει τους φιλάθλους της πως στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ Β΄, που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη 31 Μαΐου και στο πλαίσιο του οποίου είναι προγραμματισμένη η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, θα ισχύσει Γενική Είσοδος 5€, ενώ θα λειτουργήσει κερκίδα για μαθητές και αθλητές των ακαδημιών της ΠΑΕ Πανσερραϊκός, του Μ.Γ.Σ Πανσερραϊκός και όλων των ακαδημιών των Σερρών.

Αναλυτικά:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες:

  • Θύρα 3: ΜΟΝΟ εισιτήρια διαρκείας & προσκλήσεις
  • Θύρα 2: 5€
  • Θύρα 4: 5€
  • Θύρα 5: 5€
  • Θύρα 6: 5€
  • Θύρες 7-8: Εισιτήρια κοινωνικής μέριμνας τα οποία θα διατεθούν σε σχολεία-ακαδημίες και ελεύθερη είσοδο για μαθητές και αθλητές των ακαδημιών.
  • Ισχύουν όλα τα εισιτήρια διαρκείας σεζόν 2022-2023

Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν τρεις ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα, δηλαδή στις 16:00. Ανοιχτές θα είναι, οι θύρες 2, 3, 4, 5, 6, 7,8. Οι φίλαθλοι της ομάδας μας, θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια του αγώνα, από το εκδοτήριο του γηπέδου στο νότιο πέταλο από το πρωί της Τετάρτης.

Οι κάτοχοι κάθε τύπου εισιτηρίου διαρκείας ειδικής κατηγορίας οφείλουν να προσέρχονται στο γήπεδο με το απαραίτητο δικαιολογητικό.

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img