spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

“Βόμβες” Πανσερραϊκού για άνοδο στην Α1 με συντονισμένες κινήσεις!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Το γυναικείο τμήμα του Πανσερραϊκού μετά την εξαιρετική του πορεία στο περσινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, όπου διέκοψε στα μπαράζ ανόδου ο ισχυρός Άρης, βάζει από νωρίς ψηλά τον “πήχη” των προσδοκιών για την επόμενη σεζόν!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οποίες επιβεβαιώνονται, απο το ρεπορταζ και έχουν να κάνουν με την συμφωνία των ανθρώπων του Πανσερραϊκού με δυο εξαιρετικά ταλαντούχες και έμπειρες αθλήτριες, όπου έχουν πολλές παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

Ο λόγος για την 29χρονη διεθνή Ελληνίδα guard-forward, Ασπασία Καλαμπάκου με θητεία σε πολλές ομάδες της Α1 Εθνικής κατηγορίας μεταξύ άλλων και του Παναθηναϊκού καθώς και σε ομάδες του εξωτερικού (Ισπανία, Σουηδία). Επίσης, παίκτρια των “λιονταριών” θα πρέπει να θεωρείται και η 28χρονη guard, Εύα Νάστου η οποία την χρονιά που μας πέρασε έκανε “θραύση” στον Άρη με 17,9 πόντους μ.ο. όντας εκ των πρώτων σκόρερ της Α2, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές και στο πρωτάθλημα της Α1 Εθνικής κατηγορίας.

Οι “βόμβες” δεν σταματούν εδώ, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία με ακόμη δυο αθλήτριες υψηλού επιπέδου (τα ονόματα τους θα γνωστοποιηθούν σύντομα).

Φαίνεται, ότι η περσινή χρονιά άνοιξε την “όρεξη” των ανθρώπων του Πανσερραϊκού για κάτι πολύ μεγάλο την αγωνιστική χρονιά 2023/24.

Το SSN παρακολουθεί τις εξελίξεις…

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img