spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Βάννα: “Το πάθος και το καλό τελευταίο τρίλεπτο μας έδωσαν την νίκη” !

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Μια σπουδαία νίκη που “κλειδώνει” την 4η θέση δυο στροφές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου πέτυχαν οι γυναίκες του Πανσερραϊκού, οι οποίες με 2/2 στο φινάλε και συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούν να κατακτήσουν ακόμη και την άκρως τιμητική 3η θέση. Για το παιχνίδι στην Καβάλα, την επική ανατροπή και το παιχνίδι που ακολουθεί μίλησε στο SSN, η αθλήτρια του Πανσερραϊκού, Γλαύκη Βάννα.

Αναλυτικά…

– Παρά τις σημαντικές ελλείψεις η ομάδα σας πέτυχε άλλη μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη. Ένα σχόλιο για αυτό…

-Πράγματι η ομάδα έχει πολλές ελλείψεις το τελευταίο διάστημα , παρόλα αυτά αποδεικνύουμε ότι ακόμη και έτσι μπορούμε να λειτουργήσουμε πολύ καλά και να φέρουμε νίκες . Όσον αφορά το περασμένο ματς θεωρώ, ότι εξαρχής μπήκαμε δυναμικά στο παιχνίδι αιφνιδιάζοντας τον αντίπαλο και έτσι καταφέραμε να πάρουμε την απαραίτητη ψυχολογία για να κερδίσουμε. Παίξαμε με πολύ πάθος και πραγματικά σαν ομάδα.

– Όλη η εικόνα και η εξέλιξη του παιχνιδιού δεν σηματοδοτούσε την ανατροπή αυτή και το 0-12 στα τελευταία 3 λεπτά. Τι άλλαξε;

-Όπως προείπα είχαμε καλή ψυχολογία ,το θέλαμε πολύ, είχαμε και κάποια εύστοχα σουτ στο τελευταίο 3λεπτο του αγώνα , μείναμε συγκεντρωμένες στην άμυνα και έτσι πήραμε το παιχνίδι. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε σίγουρα η παρουσία του coach Ιωαννίδη, ο οποίος πιστεύει σε εμάς , παρά το μικρό διάστημα που είναι στην ομάδα μας. Τον ευχαριστούμε πολύ.

– Ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την Πυλαία με την οποία ισοβαθμείτε στην 3η θέση (έχουν παιχνίδι λιγότερο). Πως προσεγγίζετε το εν λόγω παιχνίδι;

Το παιχνίδι της ερχόμενης αγωνιστικής είναι απαιτητικό, η Πυλαία είναι μια από τις ανταγωνιστικότερες ομάδες του ομίλου. Αυτό που οφείλουμε να κάνουμε είναι να χρησιμοποιήσουμε την πολύ καλή ψυχολογία που μας έχουν δώσει τα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερες.

*Φώτο-πηγή: www.anexartitos.gr

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img