spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

Αυτό είναι σωστό πρωτάθλημα & άνοδος στον Πανσερραϊκό!

Γιατί να εμπιστευτείτε το SerresSport

- Advertisement -spot_img

Ο Πανσερραϊκός επιστρέφει πανηγυρικά στην Super League, μετά τον έναν βαθμό που έψαχνε τυπικά και πήρε στην Καρδίτσα, με το 0-0 κόντρα στην ΑΣΑ! Τα «λιοντάρια» κατακτούν και βαθμολογικά το πρωτάθλημα 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος!

Η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος και με διαφορά, περισσότερη απο 10 βαθμούς, κατέκτησε το πρωτάθλημα, πριν το προκαθορισμένο ραντεβου, στις 18 Ιουνίου, που ολοκληρώνεται η Super League 2! Ο Πανσερραϊκός, μετά την σεζόν 2010-11, επιστρέφει εκεί που ανήκει στην Α’ Εθνική!

Τα «λιοντάρια» με την αγωνιστική ετοιμότητα όλων των παικτών και την καθοδήγηση του προπονητικού επιτελείου, με πρωτεργάτη τον Παύλο Δερμιτζάκη, κατέκτησαν έναν τίτλο και μια άνοδο που αξίζουν δικαιωματικά, απο το καλοκαίρι!

Η διοίκηση των Καζία-Χατζηδημητρίου, κάνει πράξη την υπόσχεση της, πριν απο ένα χρόνο, όπου ο Πανσερραϊκός, παρέμεινε στην κατηγορία την τελευταία αγωνιστική και δίνει μια άξια άνοδο που χαίρονται όλοι οι Σερραίοι!

Ο ισχυρός παράγοντας της ΠΑΕ κ. Τάσος Καζίας, παρέμεινε πιστός, στο πλάνο του, απο τον Αύγουστο του 2018, που ανέλαβε την ομάδα μαζί με τον Νίκο Κατσαβάκη τότε και την οδήγησε, σε μια τρομέρη επιτυχία, που είχε να δει ο Σερραϊκός αθλητισμός εδώ και και μια δεκαετία!

Πέντε χρόνια με τεράστιες δυσκολίες αθλητικές, κοινωνικές και οικονομικές, όπου ο Πρόεδρος των «κόκκινων» δεν σταμάτησε πουθενά, να στηρίζει και να δημιουργεί, βάσεις και υποδομές, σε όλα τα επίπεδα που απαιτούνται για να χτιστεί μια σύγχρονη ομάδα, ώστε να διατηρηθεί σε υψηλό επίπεδο και την επόμενη μέρα!

Ο Πανσερραϊκός, σχεδόν κάθε χρόνο ανέβηκε και μια κατηγορία και η σεζόν 2023-24 θα τον βρει στην Super League με υποδειγματικές Ακαδημίες, ιδιόκτητες εγκαταστάσεις σε επίπεδο υποδομών, με δικό του προπονητικό κέντρο και 5 γήπεδα επαγγελματικών προδιαγραφών και με την υπόσχεση του εκσυγχρονισμού του Δημοτικού γηπέδου άμεσα, αφού η χρηματοδότηση, είναι εξασφαλισμένη!

Όλα τα γύρω-γύρω λοιπόν είναι έτοιμα, ώστε να υποδεχτούν την νέα περιφερειακή δύναμη της Μακεδονίας τον Πανσερραϊκό! Συγχαρητήρια σε όλους!

 

- Advertisement -spot_imgspot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΝΕΑ
- Advertisement -spot_img